Tämä on Pöpö - ei, ei se Hesarin Hanneksen Pöpö vaan siskon Pöpö. Pöpö on neljä vuotta vanha kolli ja tullut sisarelleni reilut puoli vuotta sitten paikallisen Kissanystävät-yhdistyksen kautta. Pöpöä oli pidetty huonosti eikä järjestyksessä toinen omistaja halunnut sitä enää. Siltä oli leikattu karva jonkinlaiseen leijonatyyliin: hännän päässä oli tupsu, tassut oli keritty ja kaulus oli - hm - outo. Nyt sen turkki on hieno. Se näyttää vähän Maine Coonilta ja ei ole ollenkaan niin iso mahtavan turkkinsa alla.

Luonteeltaan se on ihana ja luottavainen: kehrää, nuolee (kasvot, kädet) ja leikkii. Vaatii seuraa. Se oli viettänyt elämänsä alkuvuodet veljensä kanssa, joten nyt siskon luona se taitaa vähän kaivata seuraa.

Leon kanssa olemme käyneet kylässä jo useasti, mutta Jaakko on käynyt vasta kerran, pari. Pojat pitäisi saada tutustumaan, jotta voisimme sitten puolin ja toisin jättää kollit hoitoon.

Leikkimällähän se onnistuu parhaiten. Pöpöä jännittää.

Jaakonkin pitää saada haistella.

Loppujen lopuksi kissat tulevat toimeen ihan hyvin. Aluksi vähän kammataan ja ihan vähän sähistään, sitten Jaakko ja Leo leikkivät Pöpön leluilla:)