Solhamista meinasi ihan tulla stressi - mutta valmistuu, valmistuu vähitellen. Pari iltaa on mennyt ihan lankojen päättelyyn, mikä ei ole koskaan ollut lempipuuhaani. Nyt päästään siihen parhaimpaan eli tehdään kaulus ja nappilista. Kokeilin huvikseni puolivalmista päälleni, ja se näyttää - jännältä. Ei niin paha kuin alkuun ajattelin. Tytöllä oli hauskaa, itse tunsin itseni myöhäishipiksi (salainen olemus).

Värien sommittelu ei ole koskaan ole ollut paras puoleni, ja tästäkin teoksesta olisi voinut jättää esim. lilaa vähemmälle. Salamavalo vääristää väriä, oikeasti se on kirkkaampi (Novitan  Rose Mohair). Virkkaus ja eri neulontamallit näyttävät mukavalta, mutta nuo helman ja hihan hapsut olisin ehkä jättänyt pois tai ainakin kaventanut niiden osuutta. Takki valmistuu viimeistään viikonloppuna!

Kuvassa myös Kape. Kapella loppui eilen lääkekuuri ja ruoka kiinnostaa, ainakin vähän, jos se on seitiä. Ko. kissa on myös nähty lelukoiran kupilla syömässä kissannappuloita. Kaksi kertaa on löydetty oksennus päiväpeitteen alta:( Kape ei ole ihan kunnossa, mutta me olemme tyytyväisiä, kun herra ilmestyy aamulla nuuskaisemaan ruokaa ja illalla tulee syliin "mussaamaan". Johonkin aikaan iltayöstä se  häipyy kainalostani alakertaan syömään.

Väsynyt kissa.

 

Leolla sen sijaan jatkuu lääkekuuri vielä pari päivää. Sen jälkeen pitää ilmeisesti käydä näyttämässä ell:ssä, onko häntä tarpeeksi parantunut. Vauhtia kyllä riittää...