Laserkynä meillä hävisi. Onneksi rannekello käy ihan yhtä hyvin, kunhan vain on aurinkoista. Kaikenlaiset heijastustäplät aiheuttavat varsinkin Leossa suunnattoman metsästysinnon - ja on poika taitava!  Se on mahtava hyppymestari! Hyppy, hyppy ja naksutus. Jaakko ei oikein asiasta mitään ymmärrä ja tyytyykin katselemaan Leon rymistelyä (hyvä niin).

Jaakko ei kyllä tule olemaan se kissa, joka ottaa myyrät mökillä kiinni. Eivät olleet tosin meidän vanhat simskutkaan: eräänä aamuna löytyi mökillä sohvan koristetyynyn alta myyrän jemma - kissanraksukupista haettuja raksuja. Ja mukana oli kaksi simskua ja yksi rex. Voin kuvitella, miten vanhat pojat ovat istuneet pöydän kulmalla ja katselleet Jaakon lailla myyrän toimia.

Oho! Olipa pitkä ocicat! Leo Leopardi hyökkää.

Leo hyppii pitkiä seiniä ja seinille. Sillä on aamuisin "viehättävä" tapa saalistaa sälekaihtimien roikkuvia naruja. Ja todella kumma viehtymys hyppiä ovenkarmeja pitkin ja ovenkahvoihin. Vielä se ei ole tajunnut, että ovi aukeaa, mutta luultavasti kesän tullen kahvat käännetään tässäkin talossa alaspäin.

"No, ota se nyt kiinni! Mikä se on?"