Eilen helteessä tein viimeiset silmukat Lady February Sweateriin. Huh! Jostain syystä into lopahtaa aina jossain ensimmäisen hihan alkaessa, ja tämäkin projekti kärsi väsymyksestä. Mutta kun ensimmäisen hiha on valmis, haluaa työn nopeasti kokonaan käsistä. Puikot vauhtiin! Samalla alkaa jo miettiä uusia haasteita...

Vähän niin kuin rästilista: viivataan tehty yli ja siirrytään seuraavaan.

Nappeja en vielä ole löytänyt, joten napin virkaa toimittaa puikko. Hihoista tein aika lyhyet - tykkään muutenkin puolihihoista. Väri on kuvassa kutakuinkin oikea, ehkä jotenkin terävämpi voisi olla. Vaikka aluksi oudoksuin tätä väriä, huomaan pitäväni siitä paljon. Mustan ja tummien värien kanssa se sävähdyttää.

Neuleena bambusta tuli uskomattoman pehmeä! Tämä taitaa olla ensimmäinen bambuneuleeni, ja Bend Bamboo -lankaa voin kyllä suositella pehmeisiin neuleisiin. Kun neuleen riisuu, se valahtaa pieneen kasaan. Ja päällä kevyt, luistava, vähän retkottavakin.

3780664191_9db8b0ac4d.jpg

Mallia oli helppo neuloa ylhäältä alaspäin, ja saumojahan tässä neuleessa ei ole (saumojen ompelu ei oikein koskaan onnistu minulla toivotusti!) Mieltäni jäi kaihertamaan alkuperäinen vihreä malli - samaa mallia voisi ehkä myöhemmin kokeilla paksummalla langalla, jollain tummalla vihreällä.

Hassu yhteensattuma: myös Villa Lankalassa on hiljakkoin valmistunut Lady, joka on lähes samaa väriä!

Jaakko onnistui taas! Se kyllä saa tulla kuvaan, onhan se niin valokuvauksellinen:)

1249278826_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lauantai-iltana (tietenkin illalla) jouduimme huolestumaan, kun Jaska alkoi jättää verijälkiä taakseen. Jostain syystä kastraatiohaava oli alkanut vuotaa (avohaava). Onneksi vuoto ei ollut runsasta, mutta sen verran huolestuttavaa kuitenkin, että piti soittaa päivystävälle ell:lle.  Lattialle ja matoille tippui selkeitä pisaroita. Rimpu-Jaska ei antanut juuri haavaan koskea, joten aika pitkään istuttiin Jaskan kanssa vessassa ja yritettiin tyrehdyttää vuotoa.

Illan ja yön myötä haava umpeutui, mutta täpläveikot saivat viettää yön (hyvin sisustetussa - oli kaikki kissamukavuudet!) kodinhoitohuoneessa. Kapsu vanhana ei voinut nukkua missään muualla kuin kainalossani, joten se sai viettää yön vapaana. Mutta säikäyttipä taas kerran, ja uneton yö vietettiin. Kollit eivät ihme kyllä olleet khh-majoituksesta juuri moksiskaan.