Nappikoruista, korjaan!

On ollut loistavia ilmoja, mutta jalan takia olen joutunut lähinnä istumaan: milloin sisällä sohvalla, milloin ulkona varjossa.  On ollut taas aikaa tutkailla blogeja ja kappas! nappikorut!

Käsin ja kuvin -blogissa on hienoja helmitöitä, ja siellä oli myös nappikaulakoruja. Helmikoruissa olen vähän tumpelo ja huono suunnittelemaan, mutta tumpeluuteni sopii varmasti nappinauhoihin. Systerin kanssa innostuttiin penkomaan nappirasioita ja virkkaamaan omat versiomme.

Tässä systerin tekemiä koruja. Punasininen on suosikkini. Systeri kiinnitti napit keskeltä mukaan virkaamalla.

1249107972_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä yksivärisiä kaulanauhoja. Valkoinen on tehty tyyliin muutamia ketjusilmukoita ja sitten jokin nappi. Ruskeaan on laskettu 10 ketjusilmukkaa aina nappien väliin. Jaakko oli tietenkin heti paikalla, kun kilisevät korut laskettiin rahille valokuvattavaksi.

Jaakko kokeilee, ovatko helmet aitoja.

1249107937_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näitä oli tosi hauska tehdä! Ruskeat ja valkoiset napit taitavat vain olla nykyään aika vähissä tässä perheessä... Muutamia komeita nappeja en edes raaskinut virkata ketjuun, sillä niistähän voisi joskus taiteilla korvakoruja.

Lisää nappeja! Näitä nappeja ei ole ostettu vaan aikojen kuluessa leikattu irti pieniksi/huonoiksi käyneistä vaatteista. Joku hamsteri.

**************************************************************

Täpläveikot voivat tosiaankin jo paremmin. Jaakko intoutui jo kastraatioiltana leikkimään piippurasseista väännetyllä lelullaan siihen malliin, että luulimme sen palanneen takaisin lapsuuteen. Se on riiviö! Jotenkin tuntuu, että kulkusten mukana meni osa tolkustakin.

Leo sai jonkinlaisen allergisen (?) reaktion rokotteesta ja voi tosi huonosti illalla. Tässä vaiheessa Jaska oli jo levännyt tarpeeksi ja oli täynnä loukattua kunniantuntoa. Leo ei syönyt tai juonut ja sähisi yliaktiiviselle Jaakolle (mitä ei ole koskaan tapahtunut). Annoin Leolle ruiskulla vettä aika runsaasti ja yö meni sitten hyvin. Ovatkohan tällaiset reaktiot kovinkin yleisiä?

Leo antoi ruiskuttaa suuhun vettä miten paljon tahansa. Olen tottunut siihen, että sairaan kissan kanssa saa itkua vääntää, kun pitäisi niin hirveästi antaa nestettä. Leo nieli kaiken kiltisti ja tuijotti minua keltaisilla silmillään. Ihanan helppo hoidettava! Nallekarhu!

Tässä Leo on jo kunnossa ja leikitään leikkiä Hae paperitollo. Lempileikki, välillä raastavan tylsä. Kymmenen - viisitoista silmukkaa ehtii ehkä just neuloa.

1249107986_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Taustalla tuholaisten tuhoja. Rahi on varsinkin Jaakon suosiossa.