Lomapäivinä on ollut aikaa katsella kissoja videoasetuksen läpi, pitkästä aikaa! Valokin riitti keskipäivällä.

Tämä tapahtui eräänä joulukuun pakkaspäivänä, kun sekä ihmiset että kissat olivat nukuksissa päivälevolle. Jaakko saa pesuhepulin, jota Leo jatkaa. Kapsu nukkuu..

1262169686_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Kuva on linkki videoon. Klikkaa kuvaa, niin siirryt Vimeoon!

*******************************************************

Siskolla on koiria, jotka olivat tuhonneet vanhan sohvan. Sain täytteet käyttööni, ja kokeilin taas kerran tehdä kissanpetiä.  Tällä kertaa tajusin laittaa täytteet vasta sen jälkeen, kun pesä oli varsinaisesti jo ommeltu. Ei ollut ollenkaan niin vaikeaa kuin viimeksi!Nolostunut Superloni otti kyllä vähän vastaan, ja voimaa sai käyttää tosissaan.

Leo tykkäsi heti, koska se sopii ihan kunnolla ojentautumaan koko majesteetilliseen pituuteensa. Jaakolle kelpaa, kunhan Leo on vieressä.

Joku mittasi laidan sopivanmittaiseksi, mutta eipäs tuo yltänytkään (taaskaan).

1262169657_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tästä tuli vähän iso... mutta tuossahan on mukavasti tilaa! Ihan tyhjää, tyhjää tilaa!:D

********************************************************

Illalla päätin vihdoinkin aloittaa pitkään harkitsemaani Lady Februarya (linkki vie Kristiinan silmukat -blogiin, josta löytyy suomennettu ohje), nyt kuitenkin eri langasta kuin viimeksi.

Tällä kerralla lankana on paksu Pirkanmaan Pirkka-lanka vahvana turkoosina. Halusin tehdä kunnon paksun villatakin, jota kuitenkaan ei olisi liian kuuma. Väri ihastutti ja ihastuttaa, mutta vyötteessä oli kyllä varoitus, että saattaa värjätä. Kysyin siitä Tampereen messuilla myyntikojusta, ja kuulemma ei kannata käyttää valkoisen teepaidan kanssa. Muuten ei pitäisi olla ongelmaa.

Saas nähdä, miten näin paksu villalanka toimii Ladyn kanssa. Bambusta tehtynä tuli ihan pehmeä ja laskeutuva. Tuleva ei ainakaan laskeudu - kun vain ei olisi peltiä. Vaihtoehtona on purkoosi ja jokin muu malli.

Ja nuo hapsut ovat yhä silmukkamerkkejäni. Ehkä pitäisi tosissaan tehdä muutama..

1262169676_img-d41d8cd98f00b204e9800998e