Ladyn lanka loppui kuin loppuikin, joten jouduin tilaamaan sitä lisää Pirkanmaan käsityökeskuksesta. Piti tarttua toiseen työhön. Lehmus-huivi oli melkein jo muuttunut ufoksi - olin tehnyt sitä lähinnä vain automatkoilla. Huivia ei kannata tehdä automatkoilla, voin sanoa, jokaikinen kerta niskat menivät kipeäksi.

Lanka oli Araucania.(Hand dyed in Chile. Ranco Multy. 75 % villaa ja 25 % polyamidia). Sävyt olivat minun, joten ihastuin lankaan, mutta huiviin sen pätkävärjätyt värit taisivat olla liian levottomat. Onneksi levottomuus vähän talttui pingottamisen ja huivin valmistumisen myötä.

Silti se on aika pieni. Koko vyyhti meni, vähän jouduin lopussa säätämään. Pidän isommista huiveista, mutta ehkäpä keväällä, kun villainen ei enää ole tarpeen, kääräisen tämän kaulalleni.

Voisin tehdä toisenkin Lehmus-huivin, mutta kyllä, yksivärisestä langasta. Mallikuviossa oli kyllä muistamista ja välillä laskemistakin, mutta se on kyllä kaunis kuvio.

Sitten olen aloittanut Calystegiaa, mutta harmikseni väärästä langasta - Novitan luxusvillalanka kutisi nin pahasti, että projekti melkein tyssäsi. Itselleni korkeintaan sen teen, mutten lahjaksi, kuten aioin. Lankakauppaan! Calystegia-linkki vie Lankoakomero-blogiin - ohje on Päivin.

Pitää vielä yrittää  videon liittämistä.

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=8669952&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=00ADEF&fullscreen=1" />http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=8669952&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=00ADEF&fullscreen=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="400" height="300">

Mattoleikkiä">Mattoleikkiä> from Pirjohttp://vimeo.com/user2084364">Pirjo> on Vimeo.http://vimeo.com">Vimeo.>

 Ei tainnut vieläkään onnistua.

 vanhalla tavalla sitten tästä. Jos tämä nyt toimisi.

 Meillä tämä maton alle meneminen on suurta hupia. Varsinkin Jaakko sitä harrastaa, luihu jätkä... Pitää olla tarkkana, että ei noin vain astu ryttyisen maton päälle;)