Tätä pakettia oli jo odotettukin! SNY ilmoitti jo lähes kaksi viikkoa sitten, että paketti on lähtenyt matkaan. Ei keskiviikkona, ei torstaina, ei perjantaina -  tälle viikolle meni. Mutta hyväähän kannattaa odottaa, vai mitä? :) Pikkuisen pelkäsin, että pakettiparka olisi harhautunut ties minne.

Voi SNY, mikä paketti!

Ihan ensimmäiseksi paketin aukaisun/repimisen jälkeen annettiin kissoille haisteltavaksi yksi herkkutikku kuoressaan. Arvaahan sen: Leo nappasi sen suuhunsa, läimi menomatkallaan Jaakkoa vähän otsalohkoon ja vei paketin muristen piiloon. Sen jälkeen sisältö kyllä jaettiin ihan tasan. Jaakko jo piippasi siihen malliin, että "puutu tuohon!"

Paketissa -oi oi - valkoinen vyyhti on 100 % alpakkavillaa. Niin pehmeää... silkkistä.... Käyttötarkoitusta täytyy miettiä pitkään ja hartaasti! Jotain ihan erikoista? Täällä ollaan lääpällään, sny. Onkohan siinä vielä ihan alpakan tuoksuakin?

Yhtään huonommaksi eivät jää siniset Wolle Rödelin  Soft-Merinot - 100% Merino Superwash. Miten lankakerä voi olla niin kimmoisa? Väri on upea - tykkään kovasti! Samoihin sinisiin sitten vielä Regian World Ball Color. Pienessä kerässä on 420 metriä! Suomi-väri - tekisikö sukat, metrimäärä riittäisi kyllä huiviinkin. Nyt pisti pahan. Soft Merinoista ehkä jokin asuste...

Ja muuta: kortti mukavine kirjeineen, lilat kynttilät, pääsiäisservietit ja kasvonaamiot! Täytyy muuten, sny, mainita heti tähän, että lähettämäsi aloevera-käsirasva on kyllä yksi parhaimmista. Kasvonaamiot säästän hemmotteluiltoja varten.

Kiitokset, sny, hienosta, ystävällisestä ja arvokkaasta paketistasi!

*****************************************************************************************************************************

Eilen valmistunut pikkutyö: Novitan ohjeen mukainen baskeri (siitä lehdestä, jossa oli paljon Puro-malleja). Ajattelin, että päähineestä olisi tullut enemmän baskeri ja vähemmän riippupipo, mutta siitä tuli välimuoto. En tiedä, olenko tarpeeksi hip ja tarpeeksi hop tähän baskeriin ja ikääkin taitaa olla ihan liikaa, mutta väri on kaunis ja baskeria aion pitää! Lankana on siis Gjestalin Tinde: upea kiiltävä lanka, jota meni vajaa 100 gramman vyyhti (50% perulaista villaa, 50% tenceliä).