Ihan ensiksi pitää kiittää Paulettea (Nennuliinukan blogi) keväisestä tunnustuksesta! Kiitos, Paulette! Hän muisti näin värikkäällä ja keväisellä tunnustuksella:)

Väriä blogiinsa kaipaavat, olkaa hyvät! Kevät on jo tulossa...

******************************************************************************************************************

Revontuli-huivi valmistui viikolla ja pääsi yönpituisen pingotuksen jälkeen heti käyttöön. Minuun nuo Sandnesin MiniPaletin sävyt kolahtavat. Väri vaihtuu, mutta ei liian levottomasti. Lopussä vihreää raitaa tuli liian paksulti, kun ensimmäinen kerä loppui vihreään ja seuraava sillä myös alkoi. Toisaalta noin saa ollakin: huivi levenee ja raidat levenevät.

Tähän lankaa meni ehkä vajaa 1,5 kerää eli yhdessä kerässä on 420 metriä. Koko on riittävä sisähuiviksi, mutta voisi ehkä olla vähän isompi. Mielessä on kyllä, että ehdottomasti pitäisi löytää hiukan paksumpi lanka ja tehdä iso lämmin huivi. Sitä vironvillaa? Malli on helppo ja kaunis. ja mikä parasta, mallin oppii helposti ulkoa. Pikkuisen sävelsin lisäysten kanssa, mutta muuten ohjeen mukaan, kyllä.

Tytär esittelee huivin kokoa.

********************************************************************************************************************

Pojille koitti jo pääsiäinen, kun kuistilla alkoi versoa kissoille jotain vihreää ja makoisaa. Kape tiesi heti, mistä on kyse, ja kylläpä täpliksetkin pian olivat vehnää nyhtämässä.

Näin toivon, että ukkelit jättävät muut viherkasvini rauhaan. Kohtaa alkaa se hortonomikausikin. Täplikset eivät juuri kukkia yms. nirhaa, mutta Kape ei jätä vihreää rei'ittämättä. Ja repimättä.

Ja sitten on tietenkin se vihreä oksennus just siinä kohti, missä sen ei tarvitsisi olla...