SNYn lähettämästä Filzi-langasta sain valmiiksi miehelle tarkoitetut kippuraläpökkäät. Ohje on  Sinikan kutimet -blogista, mutta muutin sitä hieman, koska mies halusi nimenomaan läpökkäät. Umpinaisen osan jälkeen vähentelin silmukoita, kunnes pohjan silmukkamäärä oli mielestäni sopiva.

Lankaa meni vajaa kaksi kerää, eli lopusta kissat saavat vielä huopapallot, mikäli ei tule muuta pientä huovutustarvetta.

No. Tossut onnistuivat paremmin. Jalkapohjasta tuli vähän iso, joten sumeilematta leikkasin liiat pois ja sitten jouduinkin virkkaamaan suuaukkoon ja reunoihin reunuksen. Jos kippuroita vielä teen, niin sitten Sinikan ohjeella ja kunnon tossuja.

Näihin tehtiin vielä kippurampi kärki, oikeat spittarit!

Nämä on pesty 40 asteessa 40 minuuttia, jolloin lanka huovuttui, mutta sisälle ei tarvinnut ommella muoveja estämään kiinnihuopumista.

***************************************************************************************************************************

Viiksi-Vallu.

Mullakin olis paljon pitemmät viikset, jos Leo ei nyhtäis niitä jatkuvasti pois.. Hyvähän se on tuollaisia esitellä...

Yritin kuvat Jaakkoa hakemassa kumilenkkiä. Vähän väpättää ja tärisee - hiukan hankalaa heittää ja yrittää perään heti kuvata.

 

Jaakko hakee from Pirjo on Vimeo.

Hyvä SNYni, posti Saksasta takkuaa! Mutta odotellaan vielä rauhassa - kyllä se paketti varmasti perille löytää!