Hyvää syntymäpäivää, Leo!

Meidän iso pieni kollimme täyttää tänään vuosia - kokonaista 2 vuotta!

Täytyy myöntää, että en olisi muistanut, jos en olisi nähnyt FB:ssä Emmin onnentoivotusta. Kaksi vuotta jo nyt? Pojusta on tullut iso, ja ne kaivatut kollinposketkin alkavat muotoutua (samalla tuo keskivartalokin on alkanut vähän "" muotoutua, mutta siitä me emme tänään, juhlapäivänä, puhu).

Ihan synttäreiden kunniaksi pari kuvaa sankarin lähipäivistä:

Tässä on huomattu, että pääsiäinen meni ja tuli ja puput toivat pelkästään valkoisen pikkupuputsin. Koriin mahtuu silti vähän isompikin kissa. Kummasti nuo korit vetävät kissoja puoleensa.

Tässä Leo näyttää täpliään. Ja isoja tassujaan. Voi kuvitella, miltä tuntuu kaapata tuo iso komea jätkä syliin ja kääntää maha hellittäväksi.

Tänään syödään illalla hyvin, ja taitaapa olla Leon uutta herkkuruokaakin tarjolla: hevosta. Harun raakaravinnon myötä meillä maistellaan ihan uusia makuja, ja Leollekin on kyllä maistunut hyvin.

*****************************************

Sukat Magic Loopilla valmistuvat kohta. Onpas ollut takkuista. Olisin varmasti neulonut perinteisesti ne nopeammin ja sileämpinäkin, mutta tekniikka on kyllä ollut mielenkiintoinen. Jos ei sukkiin, niin ainakin paksumman langan kanssa esim. hihoihin. Varmasti on kavennukset ja levennykset oikeassa kohti! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, sillä tekniikka ei ole niin vaikea, miltä se ensin voi vaikuttaa. Kaksi lankakerää voi helpottaa, mutta samasta neulominen on jotenkin vain niin hupaisaa.

Mutta näiiiiin pitkät tulee yhdestä ainoasta pallokerästä. Huikeaa. Jäljellä olevasta langasta saa vielä pari senttiä. Nilkan kohdalle tuli yksi orporivi, kun tein tiimalasikantapäätä.

Sitten on harrastettu jo vähän hortonomihommia, vaikka myöhässä ollaan, tiedetään.

Näissä uniikeissa kasvihuoneissa kasvaa salkoruusua. Kiitos, Eija! Ovat jo lähteneet mukavasti vauhtiin.

Posti toi snyltä kauniin kortinkin, joka koristaa nyt jääkaapin ovea. Saksassa on ollut jo hellettä, joten jospa nuo aamupakkaset meilläkin jo vähän hellittäisivät... Ei siis ole vielä edes pihaa haravoitu!

Hyvää toukokuuta kaikille!