Neljäs ja viimeinen kevään 2010 sny-paketti saapui.

Oli muistettu minua, kissoja, meitä (kuten avatusta suklaalevystä näkyy - ei edes kuvata ehditty) ja mukana oli pieni hurmaava Weisheiten aus Skandinavien -kirjanenkin. Tälläkin kertaa lähetys meni ihan nappiin: tuota Noroa, juuri samaa sävyä, olin ostanut pari kerää. Tarkoitus oli tehdä jokin huivi (taas), mutta  sitten mieli alkoi kääntyä vähitellen viimevuotista pinaattitunikaa kohti... (Linkki vie blogiin Hepuli puikkoja heiluttaa. Kuuklasin pinaattitunikan, ja paljonhan niitä on tehty). Kaksi kerää ei ihan riitä, mutta eiköhän kolmesta tule ihan sopiva! En tiedä, miten Noro on numeroitu, mutta sävy on sama, vaikka erä ei ehkä olekaan. Ei haittaa!

Kisut lähtivät heti leikkiin, suklaa on tätä kirjoitettaessa jo syöty ja Viisauksiin perehdytään sitten illalla.

Mutta mutta... Tuota korttia lukiessani putosin lähes kirjaimellisesti tuoliltani. Silmät lautasiksi, TÄH!, ja sitten naurusta ei ollut tulla loppua. Salainen ystäväni on nimittäin Kleine Maschen,  minkä jo tietenkin arvasin, kun ainoana Saksasta paketteja sain.

Mutta mutta... saksalainen salainen ystäväni olikin tuttu! Sanotaanko näin, että ammattini kautta olen tutustunut tähän ko. henkilöön noin seitsemän vuotta sitten, ja sen jälkeen en ole häntä nähnyt tai ollut häneen mitenkään yhteydessä. Siis netissä ilmoittaudun mukaan vaihtoon ja saan parikseni samalta paikkakunnalta muuttaneen tutun... Tiedetään, tiedetään, maailma on tosi pieni ja näitä kummallisia törmäämisiä tulee kuin tuleekin ilahduttavan paljon!

Voi, kun oli hauska, naurattava ja kummallinen juttu! 

Kiitos vielä kerran paketeista ja paketista, hyvä sny! Enpä olisi arvannut... 

Kleine Maschen -blogi löytyy sivupalkista.

*******************************************************************************************

Sitten pitää laittaa vielä kuva Harutsiinista, joka nukkuu vieterin loputtua ihan missä vaan. Tässä keinoemona on tyttäreni. Lähihoitoa parhaimmilleen, kummallekin.

Muuten ollaan hoidettu pientä Leo-nimistä karhunpoikaa, joka sairasti mahatautia: dieetti oli varmaan liian erilainen (raksut pois - ylimääräiset läskit pois) tai sitten Harun ruokavalion kielisuikale oli sille liian vahvaa, sillä siivottavaa on kertynyt. Onneksi omat keinot ilman ell:ä auttoivat tällä kertaa. Huoh, taas kerran.