Ja kuva valmiista sukista! Ihan ok, vaikka käsiala näissä onkin vähän ..horjuva. Piiiitkät tuli yhdestä pallerosta. Ja toisen kärjessä on se sininen reuna, jolle ei sitten tehtykään mitään.

Ei ole minulla noin pitkiä sääriä, mutta sukat näyttävät ehdottomasti paremmilta näin kuin pystysuorakuvassa. Ja jalat.

Sitten vaan kohti uusia neuleita! Aloitin Novitan viimeisimmän lehden mukaisen ponchon, mutta totesin pian, että se taitaa olla laiturihommia tai sitten sen tekemisen voi kestää. Poncho= se, jossa tehdään kiekolla kukkia, jota virkataan yhteen. Näytti hyvältä, mutta omat kukkani eivät ole yhtään niin hyvännäköisiä.

Sitten aloitin vähän tuota ja tätä, lahjahommia. Vähän ideanpuutetta tai kyllästymistä - vai olisiko kesä?

Tässä roikkupipo, jota ehdittiin pitää muutama kerta. Kape meni nukkumaan eteiseen koriin, jossa säilytetään pipoja, lapasia ja kaikkea muuta pehmeää ja mukavaa. Vanhalle herralla tuli tietenkin paha olo, kuinkas muuten.  Koko korin sisältö piti laittaa pesukoneeseen, ja sinne meni pipokin. Muut selvisivät pesukoneesta kunnialla, mutta tästä piposta oli tullut appelsiinin kokoinen pallo.

Aika kauan on sitä venytelty, että siitä tuli edes niukkatiukka pipo. Harutsi kokeilee, mutta on sille vähän liian iso.

 

Pitsikuvio näkyy vielä...

Sitten kuva vielä tyttären iltaisesta leikistä kissanpoikien kanssa.

Jättikissa! Kuva tosiaan valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa. Ei Haru nyt ihan noin iso vielä ole, mutta kasvaa toki nopeasti.