Kyllä! Lähetään ja heti, kun loma alkaa.  Ja jos saadaan vielä äkkilähtö. Ja niin lähdettiin.

Jotkut olisivat halunneet mukaan.

Mutta he lähtivätkin lomalle mummolaan. Mummo siirsi kukat ikkunalaudalta parvekkeelle, syystä. Oli kuitenkin ollut joka ilta klo 21.00 formulat. Mutta mummolla ja ukilla riittää kissajuttuja vielä pitkään!

Mikä maa? Jostain syystä onnistuin ottamaan kuvia, joissa ei ole ihmisiä.

Varhainen aamu Kastelli Kissamoksessa.  Tehtiin paikallisbussilla retki 37 asteen helteessä. Ei ollut minun ilmani, ei.

Nam! Tässä on siis vasta alkupalat. Pääruuan kuvaaminen unohtui - ruoka lumosi. Ja meri. Ja pimenevä ilta.

Kreeta tietenkin, Hanian rannikko. Turisteja ei ollut niin paljon kuin arveltiin. Kissamosta suosittelen, siellä oli tosi rauhallista ja hieno merenlahti. Sinnepä vaan ei taida olla valmismatkoja. Omatoimiset, muistakaa Kissamos!

Hanian vanhankaupungin kujia.

 

Hanian kauppahalli aamuisella.

Kaikki eteentulevat kissat kuvattiin myös. Tällä kertaa ei näkynyt kovin monta. Paikalliset kissat olivat pieniä ja pitkäjalkaisia. Kerjäsivät, parat. Kissanpentuja ei näkynyt. Mutta raukeaa sakkia nämäkin.

Mutta ihana olla kotona. Ei ole yli 30 asteen hellettä , ei tarvitse asua pienessä huoneessa eikä tarvitse joka kerta sisältä poistuessaan lisätä aurinkorasvaa. Ja on nämä karvakerät vieressä<3!

********************

Neulomukset ovat ihan vasta tässä vaiheessa:

Noron ensimmäistä kerää on vielä vähän jäljellä, ja kohta alkavat levennykset. Jos tuon aion päälleni ahtaa, on syytä miettiä, miten oliiviöljyn ja grilliruuan saa pois keskivartalolta... Jospa se venyisi, heh.

Hgissä käytiin taas Sypressissä ja sain pehmeää lankaa. Kukaan ei kitissyt, kun valitsin ihan rauhassa.

Jaakko tutkii. Hyvin on taas valittu, vaikka ei pitänyt, yhtään. Neulominen on jäänyt vähän vähemmälle, mutta sehän ei tarkoita, että lankoja ei tarvittaisi.

Helteiden jälkeen tuli Hgissä jotenkin mieleen talvi, ja ostin lapaslankoja. Ja ensimmäisen Aureani! Huivilanka on ohutta ja tummanlilaa (ei näy kuvassa) ja takana on suomenlampaan villalankaa. Arvaas systeri, minkä langan saat lahjaksi? Onkos jokin sun värisi?

Haru oli kasvanut puolessatoista viikossa kamalasti! Tässä se on lempipuuhassaan tutkimassa kastelukannua ja tarkastamassa tiskiallasta.