Sain ystävältäni Ampiinelta lahjaksi kaksi kaunista kangaspalaa, joihin oli -älkää kysykö miten- siirretty blogista kuva Harusta.

  

Näihin kuviin ei jostain syystä ole tallentunut kangasneliöiden nurkassa oleva pitsikuvio.  Harun kuva on tasainen ja kiiltävä, oikein selvä ja kaunis.

Kaksi vastakkaista kappaletta, pitsit nurkissa + ja vähän ompelutyötä. Ostin valkoista puuvillanauhaa tarpeeksi nauhakujaan. Nyörin punoin kalastajalangasta; voi olla, että se uusitaan.

Päällä on sakset, jotka myös olen saanut lahjaksi. Aivan huippukauniit ja terävät sakset, jotka ovat vain käsityökäytössä. Miten voi käyttöesine olla kaunis!

Uusi ihana neulepussukka! Tällä hetkellä se sisältää sukanaloitukset tunikapunikan loppulangasta, Norosta.

Alla vähän tuoreempia kuvia neulepussukan kohteesta.

Aurinkopoika laiturilla.

Harukin ulkoili mökillä ahkerasti. Laiturilla se oli vähän hämmentynyt, mutta rohkeni kuitenkin haistella järveä ja tuulen tuomia tuoksuja. V.I.Petin valjaat ovat vielä vähän isot, mutta pienemmässä koossa  selkänauha oli liian lyhyt. Muuten valjaiden malli on hyvä: helppo pukea ( yksi napsaus vain) ja taitavat olla aika pitävätkin. Haru ei karkaile, joten vapautumisalttiutta en tiedä.

Harutsi kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia. Viime päivinä se on alkanut kurnuttaa Jaakolle ja painimiset ovat muuttuneet sellaisiksi, että Jaakko vähän hermostuu... Kiellosta Harutsi jotenkin nolostuu (syytä onkin! -  "Haru! Jaakko ei ole tyttö!") ja lopettaa niskassa roikkumisen, mutta eipä taida tämä käyttäyminen loppua, ennen kuin...niin.