Tunikapunika (SK 03/09) Noro Sock Yarnista valmistui pari viikkoa sitten. Lankaa siihen meni vain tuollaiset 2,5 kerää, mutta tekeminen oli suorastaan työlästä. Malli on kuitenkin hyvin yksinkertainen. Alun levennykset ja kavennukset vyötäröön saakka menivät aika sukkelasti, mutta tuo helma... helma vain jatkui ja jatkui... aina vain..

Tosi raskasta ja aikaavievää, kyllästymisvaiheita oli useita. Tämä taisi olla sellainen tämän kesän työ, muuta järkevää en ole juuri saanut aikaiseksi. Mutta pidettävä, juu, aika mukava tuli kuitenkin. Hihoihin ja kaula-aukkoon tein muutoksia, muuten malli on SK:n mukainen. Koko on M, mutta minun löysällä käsialallani tunika on kuitenkin juuri sopiva.

Loppulangasta teen sukkia. Sukkalanka, mutta en ole koskaan sitä sukkiin käyttänyt.

Mökillä laiturilla kaivoin esille villapussin ja Kapsun kanssa sitten nautittiin kauniista kesäpäivästä huovutuksen merkeissä. Nämä ovat ihan kokeiluja, miten kuplamuovin avulla tehdään pintaan ja miten hahtuvalangat tarttuvat. Vähän hikistä hommaan, mutta hauskaa! Sinikukallisen ajattelin taitella kännykkäpussiksi, muut voivat mennä ihan askartelutarvikkeiksi.

Leokin pääsi laiturille. Vähän kollia jännittää. Vesi on niiiiin outo. Tytär piti Leoa aika usein irti, sillä ei sekään Kapen lailla minnekään halunnut.

Lisää vaanittavaa löytyi ruohikosta. Oselottikissa vauhdissa.

Oho! Siellä oli siili! (joka söi muuten rastaan poikaset pesästä... rousk rousk)

Ihan epäreilua! Leo juoksentelee ulkona ja meidän pidetään täällä sisällä! Mekin halutaan siilin luokse!

Haru poseeraa.

Sittenpä taitaa olla yllättäen pieni naisten lankamatka Tallinnaan vielä tiedossa. Mitä sieltä kannattaisi ehdottomasti tuoda?