Kissoillekin on koittanut kesä ja kärpäset. Kärpäsille sanotaan "hauks, hauks" ja naukataan ne suureen kitaan, jos hyvin käy. Mutta ulkoilma on sitten jo mielenkiintoisempi juttu.

Harukin on käynyt jo monta kertaa ulkona. Näin jännää oli mökillä - se seisoi yhdessä kohdassa ja haisteli hajuja pitkään. Heinät vähän kiusasivat pikkuisen masua.

Hartsi on kasvanut kovasti. Valjaat ovat Jaakon. Haru sai Oulusta omat Vipetin valjaat, jotka ovat vielä vähän isot. Harusta näkee, etä siitä tulee vielä iso kissa. Nyt se alkaa olla Jaakon kokoinen, mutta tassuissa on vielä kasvuvaraa.

Hartsilla on piiiitkä häntä. Tämä poika täytti jonkin aikaa sitten puoli vuotta.

Hiekkakasan valloittaja! Varpaat haralle - mutta täältähän luisuu!

Ulkoilun jälkeen sammuminen oli taas totaalista.

Meillä kissat jostain syystä nukkuvat lattialla, matoilla ja pöydälläkin. Mökillä väsytti näin paljon. Antaa pikkusen nukkua.

Kapsukin pääsi taas karjumaan järvelle ja haistelemaan järven tuoksuja. Se pysyi kiltisti laiturilla ja melkein unohdettiin sinne - no ei ihan, mutta lettukestien aikaan se olisi voinut olla mahdollsta. Kapsulle ei enää laiteta valjaita. Se ei lähde yksin minnekään.

Iriksen Gabriel, s. 22.12.1992. Pesin sen märällä kädellä ja se nautti kovasti. Jonkin verran sai vahtia, ettei se hyppää laiturilta järveen.

Kesä jatkukoon!