Katjuksan blogissa tämän huomasin ja hetken epäröin, mutta kuten monen muunkin, armeliaan pitkä aikajakso sai minutkin kuitenkin innostumaan.

Säännöt ovat yksinkertaiset:

Lupaan  neuloa, virkata, huovuttaa (tms.) jotain mukavaa kolmelle ensimmäiselle, jotka jättävät kommentin tähän viestiin. Toivomuksia saa tietysti esittää, ehkäpä osaan toteuttaa niitä? Näin alustavasti ajattelin lapasia, sukkia, huiveja.

  • Lahjan saat jossain vaiheessa seuraavan 12 kuukauden aikana.
  • Lupaat omassa blogissasi jatkaa, ja taas lahjoittaa jotain kolmelle seuraavalle.

Huomasin tuon jotain: ehkä ei kyse tarvitse olla vain käsitöistä. Ja väristä ja langasta tietenkin keskustellaan etukäteen. Katjuksalta olen saamassa jotain kangaspuissa tehtyä. Jännää...

Harulin ystäville tiedoksi, että poika voi jo paremmin. Tikattu haava on piiiiitkä, mutta näyttää umpeutuvan, vaikka tässä välillä näytti vuotavankin. Nyt meillä on lähinnä huoli siitä, että se riehuu ja hyppii liikaa. Ei ymmärrä sairastaa! Sairastaminen on tosin saanut sen entistäkin ihmisrakkaammaksi, mikäli mahdollista.

Mutta kauluri lähtee vasta ensi viikolla tikkien poistamisen yhteydessä! Helpotuksesta huokaisevat ainakin Jaakko ja Leo.