Hannea! Liekö tuuri vai mikä, kun ensimmäisen kommentoijan lippu tarttui tyttären käteen! Onnittelut! Täältä pukkaa sitten vironvillapalleroita ja yllätystä, kun Hanne päättää väristä.

Kiitokset kaikille kommentoijille! Monta uutta blogia löytyi seurattavaksi! Tackar och pockar!

Mutta kahtokeehan tätä:

http://shop.kl24.ee/    Sehän on Karnaluksin nettikauppa?

Eilen oli Kainuussa kova ukkonen illalla, taisipa tosin olla muuallakin Suomessa. Yritettiin ottaa laiturilta kuvia Kajaanin suunnasta, mutta kun kone ei ole ihan oikea järkkäri, niin eihän niistä oikein mitään tullut. Taivas oli sininen, ilma ihan tyyni, vastaranta välkehti valkoista valoa. Myöhemmin se taisi tulla sitten meillekin...hui.

Tänään sitten Kajaaniin mennessämme huomasimme, että eipä ollut ihan mikä tahansa ukkonen: Mondo Mineralsin (Korholanmäeltä Sotkamoon päin) lähistöllä oli aikamoinen puusavotta metsässä,  päätien vieressä ja osin poikkeavilla pikkuteilläkin. Hämmästyneenä katsottiin sitä sotkua ja katkenneita, kaatuneita ja kaatumassa olevia puita.

Eikä tuo ilma nytkään mitenkään tavalliselta vaikuta: lämmintä 30 astetta, pilviverho ja ilma seisoo.

Illalla ehdittiin kuitenkin kuvata Leo Leijonaa, jos vaikka jokin kuva onnistuisi Osikatti-lehteenkin. Heinillä leikittäminen on Leosta parasta.

Hyppy heinän perässä!

Neulerintamalla vallitsee purkoosi. Aloitin uuden Modan sinisen ponchon ja jouduin purkamaan, kun ymmärsin, että lanka ei riitä. Pitäisikö ihan tilata sitä Linie 11 Alphaa vai tyytyä johonkin muuhun lankaan? Yleensä sovellan ja teen siitä langasta, josta pidän ja jota minulla kenties jo on. Mielellään ei uusia lankoja. Modan malli vaikutti kyllä ihan kivalta, vaikka aloittaminen 380 silmukalla ei olekaan ihan  jokapäiväistä:)