Muutama viikko sitten koppeuduin ihan kunnolla ja kävin kangaskaupassa. Samalla viikolla sitten syntyikin aika monta tekelettä ompelukoneella - kas kun sitä innostuu välillä kunnolla! Kone vain ei aina ole yhteistyöhaluinen, ja sitten sieppaa, kun lanka katkeaa ties monennen kerran.

Mutta kangaskaupassa jotenkin vain silmiin sattui ruskea liskokangas. Just tuo oikea ruskea, juu, aika hauska kuvio, tarpeeksi tukeva kangas.

Näitä takkiprojektejahan riittää, mutta silti pitää aina yrittää

Tyttären ilme kertoi sen. "Äiti, miten lapsellista, liskoja... Sä ET voi pitää tuota!" 

Mutku...! Ei ollut sammakoita, lehmiä, pupuja! (Ei edes kissoja.)

Tässä yksi karvainen lisko lisää,  mielipuuhissaan kiipeilemässä.

****************************

Syksyn tullen yhtäkkiä huomasin, että taas pitäisi ilmoittautua. Miten tämä kesä näin nopeasti meni? Meinasi kyllä mennä ihan ohi, mutta olen mukana minäkin:

 Sukkasato 2010

Viime vuonna tein sukkia Kainuun kissojen hyväksi, ja taitaapa muutama pari myyjäisiin tänä vuonnakin kertyä.

*********************************

Harutsiini pääsee ensi viikolla kulkusistaan. Viimeiset päivät ovat olleet kaikille aika raskaita, ei vähitellen Jaakolle tai Harulle itselleen. Palvelijaväki nousee klo 05.00 kuuntelemaan kurnutusta ja kaikenlaista elämöintiä, ja poikaparka ei nuku kunnolla eikä oikein keskity muuhun kuin Jaakon vahtaamiseen.

Kokoa Haruliinillä on jo 4,4 kiloa, ja vaikka se onkin kyllä vielä aikamoinen pentu ja mussukka, niin  hormonit hyrräävät hurjasti. Jaakko saa toimittaa tytön roolia (eipä taida itse tietää, mikä osa sillä on tässä näytelmässä), mutta onneksi merkkaaminen ei ole vielä alkanut. Laulujakaan ei laulella, mutta kurnuttaminen sujuu hyvin! Sekin osaa olla tosi rasittavaa... Jaakolla ei ole juuri muuta turvaa kuin syli peiton alla. Eli siis joko tyttöystävä tai kulkuset. Koska Harulilla on pienenpieni tyrä, niin ei tyttöjä. Valitan, Haruliini.

Tässä kuitenkin nukutaan vielä ihan kauniisti kesän lämmössä. Harun reidessä näkyy ampiaisen tms. pisto.