Purkoosiin kyllästyneenä päätin toteuttaa pienen projektin, johon olin hamstrannut jo langankin. Eli Sotkamosta ostin kesällä TeeTeen  Aureaa, ah, lankaa, jota voi vain pidellä käsissä ja ihailla. Malliksi ajattelin Modassa ennen viime joulua ollutta kauluria, jossa on napit ja  alareuna vähän pitempi. Näytti mukavan hassulta mutta kun langan pehmeyttä on kehuttu joka paikassa.

Mutta. Aloitin ja luin ohjeen uudelleen. 100 grammaa? Yksi vyyhti painaa 50 grammaa, ja ostin tätä kallista ihanuutta vain yhden vyyhdin! Kaksi vyyhtiä yhteen kauluriin??!! Matka Sotkamoon?!

Eiku soveltamaan. Yhden vyyhdin kauluri, neulotaan 2 n 3 n -neulosta haluttu määrä ja sitten lyhennettyjä kerroksia. Reunaan ketjusilmukkalenkkejä kolmen ks:n välein, ja lenkkeihin sitten 10 pylvästä. Napit nappirasiasta. Nappireunaankin ks:ta.

 

Juu. Olisiko avarakaula-aukkoisen puseron kanssa pidettäväksi? Värit ovat kauniit.

Tai sitten lämmitysloimi Jaakolle? Jaakko ei pahastunut tästä kevyestä loimesta yhtään.

Prinssi-kissa.

Tai Leolle kylmiä päiviä varten kaksinkerroin taiteltu kauluri?

Mutta kun se pistelee! Eipäs ollutkaan kaulalla niin pehmeä kuin kuvittelin. Miten voi tämä Aurea-ihanuus pistellä? Mie oon niiiiiin pettynyt.

*************************************

Mitä Haru tekee?

Tytär toi Kalevan Kisoista folioilmapallon, joka aiheutti ihmetystä. Jatkuvat mätkähdykset yläkerrasta johtuivat kissojen epäonnistuneista hypyistä: ne yrittivät ottaa pallon narua kiinni.

Hieno hyppy, Harutsiini!

Ja daa, mekin osallistuttiin Onnellista elämää -blogin arvontaan.