Travelling Woman valmistui. Linkki vie Ravelryyn, josta voi ladata aika helpohkon ohjeen, mutta tosin englanniksi. Vaikka huivi on aika helppotekoinen,  onnistuin kuitenkin pari kertaa söheltämään ja sain laskea silmukoita reunassa tarkkaan. Eivät vaan täsmänneet! Luulin olevani tarkka, mutta silti sain pari kertaa vähentää omatoimisesti reunasilmukoita. Höh.

Mukavaa tässä huivissa on se, että pitsiosiota voi tehdä useamman kerran, miten lankaa riittää ja mieli sanoo. Tässä huivissa on ohjeen mukaiset kerrokset. Lankana oli Super Tajmahal, jossa on 8 % kasmiria, 22 % silkkiä ja 70 % merinovillaa (superfine). Menekki oli 3 kerää ja risat. Näin ne Tallinnan-langat vähenee...

Ja onhan se lämminkin, vähän enemmän pintaa kuin pitsihuiveissa. Eikä muuten kutita tämä lanka!

Kuva on oudonvärinen, koska yritin saada huivin värin oikeaksi. Vihreä se on, ihan perusvihreä.

Ja lähdin minäkin mukaan Salainen neuleystävä 2010 -vaihtoon. Oli mukavaa keväällä, ja aina tällaiset pienet vaihdot virkistävät. Onpas jotakin muutakin kuin työ - paketteja on hauska koota ja miten mukavaa ja kutkuttavaa onkaan avata saamiaan posteja! Muutenhan postilaatikosta löytyy lähinnä mainoksia ja laskuja.

Nyt vain jännityksellä odotetaan pareja!

****************************************

Haru-pieni lähtee huomenna eläinlääkärille (nyt ihan hiljaa, hys hys). Haru menettää kulkusensa ja myös pienenpieni tyrä korjataan samalla. Leo lähtee kannustamaan mukaan (ja saamaan rokotteen, hys siitäkin... Leolle täytynee pyytää jotain muuta kuin viime kerran rokotetta, josta se tuli todella huonovointiseksi). Sittenpä hoivaillaan kissarukkia; pahalta tuntuu, mutta ei tuota Jaakkoakaan viitsi kiusata enempää, kun samassa huushollissa ja vapaana eletään.