On ollut ihan hirvittävä tuuli! Tänä aamuna pakkasta oli 15 astetta, ja sitten tuo tuuli, kaakosta, idästä - kyllä ovat villavaatteet olleet tarpeen. Ulos ei tee mieli, mutta tiedetään, tiedetään, pukeutumiskysymyshän se on. Ja aina kun sinne ulos on uskaltautunut, niin koskaan ei ole kaduttanut.

Kylmiä lattioita vastaan neuloin ja huovutin tossuset. Tämä oli oikein sellainen Käytä vanhoja keriä -projekti. Violetti on jäänyt viime vuoden snyn lähettimistä lankoista ja pätkävärinen kirjavuus on Filziä. Kuvan otin ilman salamaa illalla, joten väriä ja tunnelmaa on.

Tossut pesin kahteen kertaan lyhyellä ohjelmalla. Venytys oli kovaa sen jälkeen..

leningrad cowboys. Olisivatkohan tällaiset kivat mustana?

Mutta jos on ollut pakkasta, oli tänään ensimmäistä kertaa pitkään, pitkään aikaan myös valoa! Ihan kuin kevättalvella, vaikka aurinko ei kovin ylös noussutkaan.

Ruusunmarjat ovat vielä pensaassa.

Linnut eivät uskaltaudu pihaamme, ja ilmeisesti jänikset eivät näitä syö:)

Viime kesänä osa ruusuista kukki kahteen kertaan.

Valo viehätti myös kollipoikia. Valo = aurinko = lämpö. Onkohan niilläkin d-vitamiinin tarve suurempi talvella?

Jaakko komeana. Ai, kun se osaa poseerata.

Leo istukseli kotvan auringon hajavalossa. Tassut sisäänpäin kääntyneitä, kuten aina. Pikkuinen iso kissa.

Nämä vanhat tuolit sain juuri päällystettyä = löysin Eurokankaan alelaarista halavalla huonekalukangasta, josta ompelin ihan yksinkertaiset pussit vanhoille nojatuoleille. Kissat ovat siitä asti riekkuneet selkänojilla ja tuntuvat kovasti tykästyneen uusiin luistaviin kankaisiin. Isompi remonttihan näille pitäisi tehdä, mutta ehkäpä jokin vuosi sitten koppeudun entisöintikurssille.

Kollit riehuvat ja Leo näyttää, mitä mieltä se tästä kaikesta on. Jos Hartsi olisi mahtunut kuvaan, se näkyisi lattialla roikkumassa selkänojassa.