Nyt sitten odotellaan uuttavuotta! Toivottavasti vuosi 2011 tuo mukanaan paljon uusia neuleideoita, sillä viime päivät ovat olleet sellaista lankojen pyörittelyä ja saamattomuutta. Mikään malli ei oikein ole kolahtanut tarpeeksi, ehkä nyt yksi huivi kuitenkin...

Pitäisiköhän käydä lankakaupassa? Jos kävisi hypistelemässä uusia lankoja, auttaisikohan se?

Kuitennii, ennen joulua valmistui sny Sinikan  lähettämistä langoista ja myös Sinikan lähettämän mallin mukaan tosi hauska pipo Claudia. Lankana oli Lidlin ruskea San Marino, jossa on villaa ja akryylia. Se sopi tosi hienosti pipoon: se on pehmeä ja kuvio tuli hyvin esille. Itse asiassa olen aika ihastunut tähän lankaan. Ajattelin käyttää sitä vielä kämmekkäisiinkin.

Tässä pipotsi on tyttären päässä. Hänen mielestään pipojen tulee olla takana, joten tämä malli on hänelle liian  iso tai sitten liian pieni, miten vain.

Minusta pipojen pitää istua syvällä ja tulla ihan kulmakarvojen yläpuolelle.

Tätä mallia voi kyllä suositella: hauska ja helppo.

Sitten jouluaattona paljastui snyn paketista mahtavat kevyesti huovutetut lapaset, joihin on neulahuovutettu kaunis kuvio.

Nämä ovat niin kauniit! Kun pakkasta on riittänyt ihan tarpeeksi, ovat kunnon vanttuut olleet tarpeen! Kiitos, Sinikka, aivan ihanat lapaset pääsevät heti käyttöön!

Tyttärelle tein pyynnöstä Novitan Seiskaveikan pinkistä sukat. Ei mitään koukeroita, vaan ihan perussukat. Salamalla kuvatessa väri vähän voimistui.. eivät ne nyt ihan noin pinkit ole!

Karvakamut olivat pakkasta  paossa uunin edessä, enkä voinut vastustaa kiusausta asettaa sukat niiden koriin. Jaakko vähän närkästyi (vie ne sukkas pois! ) mutta Leo vain käänsi masun ylöspäin. Kape ei tainnut edes huomata koko operaatiota.

Eilisen sankari Haru (yksi vuotta!) on ollut kovin kiinnostunut lipaston päällisistä tontuista.

Hartsi hei, jos tonttuja kiusaa, ei saa ensi vuonna lahjoja!