Joulukuu on minulle aina kiireistä aikaa töissä, ja sitten tulevat tietenkin vielä nämä salaiset joulupukinasiat, joten oikein mitään isompaa ei auta aloitella. Sukkaa pukkaa, lapasia leivotaan, pipoja pyöritellään - ja huomenna tehdään sitten oikea piparitaikina! Snyn laittamaa pikapipariohjetta kokeiltiin ja hyväksi havaittiin. Ei, niitä ei ole enää jäljellä - ne menivät parissa päivässä.

Kollipojat ovat kuitenkin aina paikan päällä ja kuvattavissa. Jostain syytä näitä nukkuva kissa -kuvia on aina eniten.

Jakke, Kape ja Haru.

Harulle on muodostumassa pienoinen alavartalo-ongelma. Voip olla, että ennen ensi kesän Oulun kissanäyttelyä edessä on dieetti. Leolle sen sijaan raksujen pihistely ja lisääntynyt huopapallon hakeminen on tehnyt hyvää, ja täpläveikko on aika lihaksikkaassa kunnossa. Hyvä, näin joulun edellä. Yritetään ottaa mallia täälläkin...:)

Värisuora: valkoinen, punainen ja sininen.

Viikolla kävin katsomassa tällaista ihanuutta. Tämä poika ei ole tulossa meille, vaan se on jo asettunut omaan kotiinsa. Niin villi ja kaunis brittipentu, että! Voi arvata, että tuollaista elohopeaa ei juuri ilman salamaa kuvata!

Neulomisten kanssa on tosiaan ollut niin ja näin. Eilen tuli ihan sellainen Mitä mä tekisin? -olo, kun tulostin sanoi sopimuksensa irti ja lehdistä ei tuntunut löytyvän yhtään mitään tekemiseen inspiroivaa. Hetki lankojen ääressä onneksi toi pari ideaakin, joten ehkä tässä jotain, vielä joskus.

Tässä kuitenkin Novitan uusimmasta lehden mallista muokattu pipo (vain kolme mallikertaa) ja samaisen lehden sukat. Pipon lanka on Isoveljeä (yksi kerä riittää) ja sukkien venäläistä villalankaa. Pukinkonttiin, pukinkonttiin.

Dropsilla on onneksi joulukalenteri, josta voisi saada pikkuinspiksiä.