Luolaleijonan klaani -blogin arvontavoittohiiret saapuivat eilen. Kirjekuoresta paljastui kaunis paketti, joka ilmeisesti tuoksui hyvälle.

Meille?

Paketista paljastui kolme  hienoa hiirtä ja herkkusuikaleita! Nyt alkoivat nenut jo tuhista. Kuivatut lihaherkut olivat sen verran hyviä, että Leo ilmoitti murisemalla omistavansa ne ihan kokonaan. Mistä olimme eri mieltä.

Mutta Jaakko nappasi neulotun hiiren ja leikki alkoi heti. Tässä käsittelyssä on musta, vaikka harmaan se ensimmäiseksi saalisti ja jätti Harulle valkoisen. Kissa ja hiiri -tanssista emme vielä osaa ottaa kunnollisia kuvia.

Tässä vähemmän edustava kuva Harusta, mutta into välittyy toivottavasti kuitenkin. Parka meni niin sekaisin, että oli pudota tuolilta.

Kiitokset hiiristä ja herkuista! Hiiret olivat hyvin kestävän oloisia, neulottuja ja kissan suuhun sopivia: hyvä malli muuten! Lähettäjäkin paljastui tutuksi vuosien takaa, joten pieni on (blogi)maailma!

**************************

Ei sitä lankaa pitänyt ostaa, ennen kuin varastot pienenevät, mutta alennusmyynneistä katseltiin rätei vain tyttärelle ja minä päätin tyytyä vain lankoihin (miten niin vain?) Ei kyllä alet ja rätit kiinnosta yhtään.

Mustat Perut menevät tyttären toiseen tuubikaulaliinaan, lenkkialpakka Cacaot puseroon (mm. SKssä oli aika kiva malli..), bambut räteiksi, miniPaletti oli tarjouksessa (ihana harmaa!), vain Fame Rand, tuo kirjava, oli heräteostos.

Mutta mieli oli tyytyväinen ja kehräsi!

Leo huomasi heti, että langat oli salakuljetettu kotiin paperipussissa.

Pussikissa <3