Napit puuttuu -blogin Tiina innosti minutkin kokeilemaan Kiri-huivia. Malli on helpohko ja jää nopeasti mieleen, eli todellakin tätä huivia voi neuloa, kun katsoo telkkaria. Alkuperäisessä ohjeessa on käytetty mohairlankaa, mutta kyllähän tähän muutkin langat sopivat.

Lankana oli Schachenmayr Nomottan Bambino Ull, 100 % merinovillaa, jonka ostin kesällä Tallinnasta. Tähän huiviin meni ehkä kolme kerää; ihan varma en ole, koska osa keristä oli jo aloitettuja, mennyt vauvamyssyihin. Yhdessä kerässä oli 175 metriä.

Isohko huivi, mutta kuitenkin kaulalle kietaistava. Lanka sopi tällaiseen ihoa lähellä olevaan huiviin hyvin. Jonkin verran puudutti tehdä samaa kuviota, mutta väri kuitenkin miellyttää minun silmääni. Vaalea lilaa, allaolevassa kuvassa oikea sävy.

Kuin lehtiä, vähän kolmiulotteista pintaa.

Jaakko siristelee silmiään: joko kevätaurinko paistaa? Ilme on Jaakolle aika epätyypillinen. Yleensä se killottaa silmät ymmyrkäisenä.

Tilasin kissoille ruokaa ja leluja Zooplussalta, ja samalla käytin pisteitäni Kongin Kickeroohon. Mitä ihmettä ja kuinka paljon siellä on sisällä jotain? Kissat puskivat Zooplussan laatikkoon ja  painipötkylästä uhkasi tulla tappelu.

Vanha herra Kapsutinkin innostui niin, että nyt on silmäkulmassa naarmuja.