Musta työvoitto valmistui!

Malli on uusimmasta SK:stä. Se on lehdessä  vaaleanharmaana ja sitä vaaleaa aluksi mietinkin, mutta kun lankakaupassa ei ollutkaan muuta kuin mustaa ja heti piti saada ... musta on aina hyvä. Nyt tuntuu, että olisi kannattanut vaikka tilata vaaleampaa, jos sitä ei täältä saa.

Lankaa tähän meni kaksi ja puoli vyyhteä eli vajaa 300 grammaa. Voi, miten kevyeltä se päällä tuntuukaan! Ja lämpimältä silti. Loppulangasta teen varmaankin ohuen ja pitkulaisen huivin.

Kaulus on iso, noin 35 cm pitkä ylöspäin laajeneva kartio. Pusero on lähestulkoon kokonaan sileää neulosta, mutta kauluksessa on yksinkertainen reikäpitsikuvio. Oikein yksinkertainen ja tylsä malli, mutta niin vain on pidettävä lopputulos, jos pitää keveistä neuleista.

Oikeastaan neulos on aika harvaa. Alla pitää olla jotain muuta kuin rintsikat, jos ei halua näyttää napaansa kaikille.

Ja kerää taatusti kissankarvat, joten Haru joutui kyllä aika nopeasti poistumaan neuleen päältä, vaikka se tietenkin halusi tulla sekin pehmusteelle.

Eikä sille linssilude Jaakkokaan päässyt oleilemaan.

Tuntuu kuin olisi isokin urakka takana. Nyt taas sitten muuta, pipo on valmistumassa ja huiveja suunnitellaan.

Ensimmäisessä puserovalokuvassa paistaa aurinko, ja se tietää Leolle piinallisia hetkiä. Yllättäen katossa on valotäplä, rannekellosta heijastus seinällä, lusikasta lähtee kattoon kajo. Leolle valotäplät ovat ihan ylittämättömiä metsästyskohteita eikä sen innostusta lannista mikään. Harulle tämä kaikki on vielä niin uutta:) Pikku hönö.

Eikä sitten ole nopeutettu tätä filmiä! 

Valotäplä! from Pirjo on Vimeo.