Olipas mukavaa tulla kotiin ja löytää paketti snyyltä. Mies kertoi, että posti jo oli tullut aiemmin ja sitten postin jälkeen tuli auto ja toi pakettini ihan erikseen - snyyni taitaa olla tärkeä henkilö;)!

Ainakin hän ymmärtää hyvin perjantai-iltapäivää ja viikonlopun tuloa. Mie keitin kahvin ja sitten aloitettiin hiljalleen viikonloppu superhyvällä suklaalla. Tästä on -hm- jo pari palaa matkannut suuhun. Nyt on jäljellä....noo....

Kiitos paketista, hyvä sny! Oikein, oikein hyvä paketti se oli! Kukahan lie kertonut, että ns. tyhjät kirjat ovat heikkouteni. Ihastelen aina kauniita omia kirjoja, ja kyllä niihin jotain aina kirjoittelenkin. Tästä kauniista mustavalkoisesta kirjasta tulee tosiaankin joko Nää pitää tehdä -kirja tai sitten matkapäiväkirja. Mietin vielä.

Filz on hienon sävyistä, tykkään! Nyt täytyy ruveta ihan etsimään ohjeita - voihan sitä muutakin huovuttaa kuin lapasia. Tai sitten säästän ne lapasiin, joita en huovuta ollenkaan.

Pojat ovat taas nenä kiinni paketissa.

Paketissa oli vielä tuoksukynttilöitä (hyvä, edelliset aloeverakynttilät ovatkin jo loppuneet) ja kortti/ kirje sny:ltäni.

Takana näkyvä värikäs eläinkuosi on pakettipussi. Hieno! Se paljasti vaivoin, että sny on postittanut paketin Hgistä. Mutta salapoliisin työtä en tee - on mukavaa yllättyä!

Kiitos, kiitos! Onnistunut paketti  - kaikki mieluista ja tarpeen!

**************************************

Neulerintamalla viimeistelen vielä pipoa ja suunnittelen uutta. Vähän on taas sellainen olo, että mitä, mitä.

Mutta mikäs se tämä on? Tämä on osa kokonaisuutta, jonka ostin muutamalla kympillä. Niin! Ja toimii, on siisti.

Kyllä vanha puu on kaunista!

Muut, ne oleellisemmat osat, ovat varastossa. En tiedä, minne saan koko systeemin sopimaan, mutta jotenkin tuntui, että nyt on ostettava, jos joskus sellaisen haluan.  Ulkovarastoon voisi ehkä mahtua. Olen ehkä 25 (?) vuotta sitten tällaista käyttänyt ja osaan perusjutut, mutta onneksi asiaan paremmin perehtynyt siskoni osaa auttaa.

Harun mielestä se on pelkkä pöytä, jolta näkee hienosti ulos.