Kyllä jäi musta lenkkialpakkapusero kesken, kyllä jäi kinnasneulapipo pussiin, kun törmäsin Virveriikan blogissa lapasiin.

Ja millaisiin lapasiin!

Lapasten nimi on A Bird in a Hand eli eikö se ole suomeksi Parempi pyy pivossa. Malli löytyy täältä.

Käytin lapasiin virolaista Liisukka-lankaa, jota joskus olin ostanut ties mitä varten. Paksuudeltaan se on entisen Florican vahvuista. Harmi kyllä, langan paksuus vaihteli jonkin verran. Puikot olivat 2,5 ja terävät (pitää olla kirjoneuleeseen, eikö?) ja langan menekistä en osaa sanoa yhtään mitään. Yllättävän vähän meni, pari vyyhdestä kerittyä palloa vain.

Tässä se pyy nyt on, tiiviisti pivossa! Mie en kurkottele kuuseen!

Keltaiset sydämet ja lintu on silmukoitu valmiiseen lapaseen Floricalla.

Mutta oli työlästä - vaikkakin oikein antoisaa ja koukuttavaakin. Lintupuoli oli helppo, mutta tuo kämmenen kolmio vaati laskemista (2, 1, 1, 2, 2...) ja silmukointi, hm hm, kyllä tuota lintua vähän yriteltiinkin. Onneksi se näyttää valmiina (ja kauempaa) paljon paremmalta kuin tehdessä läheltä:)

Kuikatkaapa linkkiä: mustaharmaa on todella hieno! Sellainen löytyy myös Virveriikan blogista.

*************************************************

Kapen kanssa lähdetään loppuviikosta kontrolliin.

Eräänä aurinkoisena päivänä sohvalle nostettiin Kickeroo ja kukas se sieltä nopeasti kömpikään! Kapeliini ei voi vastustaa kissanminttua. Kyllä on 18-vuotiaalla rakkaalla huru-ukolla vielä vauhtia!

Kape from Pirjo on Vimeo.

(Nyt voisi samaan hengenvetoon kertoa vaikeista taisteluista Windows Live Movie Makerin kanssa... ja että netissä on videoiden tiedostomuuntimia, jos jollakin on ollut samanlaisia ongelmia)