Maaliskuun paketti saapui yllättäen kuten aina. Ja millainen paketti! Se sai taas ajatukset valloilleen, nyt vähän eri tavalla kuin aikaisemmin; tällä kertaa hypisteltiin muuta kuin lankoja.

Minulla oli vihreä päivä ja vihreä sukat hyppäsivat paketista ensimmäiseksi ulos. Ne sujautin heti jalkaani. Ne olivat juuri sopivat - kiitos! Väri on niin minua kuin voi olla. Oikein mieluiset sukat! Olet nähnyt kovasti vaivaa, arvostan!

(Kuvassa myös muita jalkoja. Onkohan tämä sellainen jalkapostaus?;)

Paketissa oli myös salmiakkipurkkaa, kortti, jalkahoitopakkaus ja kirja Greetings from Knit Cafe. Kirja ei ollut minulle  ennestään tuttu, joten ihan oikean valinnan teit, hyvä sny. Siinäpä riittikin katseltavaa ja mietittävää.

Ensin luin kirjaa kuin - kirjaa. Teoksessa on neuleohjeita, leivontaohjeita ja muitakin juttuja. Mielenkiintoista oli lukea kirjoittajan kertomusta siitä, miten neulontakahvila sai alkunsa ja mitä siellä tapahtuu. Tuollainen kun olisi täälläkin! Tuollaisen kun voisi itse perustaa ja viettää työelämänsä lankojen, ohjeiden, leivonnaisten ja mukavien ihmisten seurassa! Onkohan Suomessa jossain tuollaista rentoa, viihtyisää ja ystävällistä paikkaa? Meillä ei täällä lähellä ole, ollenkaan.

Ohjeista pysähdyin useamman kerran hameen kohdalle. Mulla voisi jopa olla tuohon sopiva lanka.

Neulehameita en ole juuri nähnyt. Onhan niitä neulosta olevia, mutta... mieleen ei tule kuin se upea pyöryläjuttu 60-luvulta, se, jonka Novita esitteli vuosi pari sitten. Miksei? Lasten malli näytti herkulliselta, mutta ei taida meidän teini enää senikäinen olla.

Ja sitten tämä liina/huivi.

Voisikin tehdä joskus taas leveämmän suorakaiteen. Sileää pitsin väliin. Miksei? Yksi minulla on, ja se on ollut tosi monikäyttöinen.

Mutta tätä ei mulle, vaikka idea onkin hauska!

Mitenhän olisi sellainen neulottu kokouimapuku? Voisikohan sellaisella uida? (mielikuva vedestä nousevasta naisesta ja valuvasta uimapuvusta, *tirsk*) 

Mutta näitä, joooo.....

Illalla sitten hemmottelin jalkoja jalkahoidolla. Kissoista se oli mukavaa ja mielenkiintoista,  ja sain tehdä töitä, että nenut pysyivät pois pesuvedestä.

Kiitos paketista! Se oli oikein mieluinen:)

Aurinkoisia kevätpäivä snyylle!