Kiitos, Henna! Saimme Friedeltä, Figolta ja Hennalta tällaisen tunnustuksen:

Nöyränä otamme sen vastaan ja yritämme vastata kiperiin kysymyksiin.

1. Milloin aloitit blogisi?

Piti käydä kurkkaamassa:) Oho, 21.2.2009, vähän yli kaksi vuotta sitten.  Ensimmäisessä postauksessa on Leo pienenä. Yksi yritelmä oli hetken Bloggerin puolella, mutta jotenkin se jäi.

2.Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Kissoja ja käsitöitä, käsitöitä ja kissoja. En ole näköjään oikein pystynyt rajaamaan aihettani. Pitäisi varmaan käsitellä enemmän käsitöitä ja kissoja vain marginaalisesti... että olisi jotenkin viksumpi. 

 

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen muihin blogeihin verrattuna?

 

Ei tämä ole mitenkään erityinen, ehei! Tämä on harrastus, joka on tuonut paljon uutta arkeen. Vähän salainen, vähän höpsö, ei mitenkään asiantunteva - pieni lisä blogistaniaan. Mutta minulle se on antanut paljon, eikä kaikkein vähiten uusia ihmissuhteita.

 

4.Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

 Tarkoitus oli aluksi käsitellä vain käsitöitä, mutta jotenkin tuntui mukavalta pitää yhteyttä myös kasvattajiin. Kissat ovat siis pyörineet mukana alusta asti. Bloggaamalla ja muita blogeja seuraamalla olen oppinut ihan hurjasti!

Jotenkin tuntuu, että naisia on blogistaniassa paljon liikkeellä - ja varsinkin keski-ikäisiä naisia, vaikka tuttavuuksiin kuuluu toki nuorempiakin. Sovussa täällä olemme ja toisiltamme opimme.

 

5.Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Siis voisihan se olla tyylikkäämpi. Pitäisikö siirtyä Bloggeriin taas? Kuvien kanssa on aina tekemistä, jutut jutustelevat ja nyt on taas ruvennut häiritsemään kerällä-kuva.

Tästä, ole hyvä, ota mukaasi ja kerro omasta blogistasi! Tulen sitten kuikkaamaan, mitä vastasit!

*************************************************

Valmiina Lina-pipo. Moneenkin otteeseen olen sitä ihastellut ja jotenkin ajatellut, että se on vaikea. Ei se ole. Nurjaa ja oikeaa, palmikko tehty hauskasti ilman palmikkopuikkoa - huippu malli ja hyvä ohje!

Tässä lankana on edellisen sny-kierroksen Lidlin lankaa, joka on osoittunut todella mukavaksi langaksi. Jälki vaikuttaa vähän puuvillaiselta, mutta lopputulos on paljon pehmeämpi. Takareunasta neulotut oikeat silmukat nousevat hienosti eteen.

Pipo on aika syvä, ja sellaisistahan tykkään. Tätä mallia täytyy tehdä lisää - ehkäpä ensi talveksi?

**********************************

Ja vielä yksi video. Se on ollut kyllä katseltavissa Vimeossa, mutta laitetaanpa nyt kuitenkin. Leolle opetettiin syksypuolella temppuja, ja vähän taukoa on nyt ollut, juu. Joku on aika ahne. Ja sormet ovat vaarassa. Tarkoitus olisi istua, heittää ylävitonen tai edes sinnepäin ja kiertää ympyrä. Tai miten päin vain! Joku punainen hönötsi ei ymmärrä, mutta haluaa silti nappuloita.

Onkos vähän unohtunut from Pirjo on Vimeo.