Huh, olipas se  vaikea kirjoittaa. Piti ihan käydä katsomassa, mitä sana tarkoittaa. 'Varusteet, tarvikkeet', kertoi sanakirja. Minulla sana aina tahtoo kääntyä paranormaaliin ja muihin paroihin.

Mutta tätä mallia on kuulkaas mietitty. Pitkään ajattelin, että varmaan on liiankin ovela tuo malli, mutta ei, malli oli kirjoitettu oikein selkeästi ja sukka oli helppotekoinen.

Malli löytyy siis täältä, Käsillään-blogista.

Minulla lankana on Regia 4-fach ja Kaffe Fassettin luoma väripläjäys. Ostin pari vuotta sitten jostain Hgistä kaksi kerää, jotka jotenkin vain jäivät käyttämättä. Lankaan oli ilmeisesti Fassettin luoma ohjekin, mutta se jäi minulta tulostamatta. Alkuperäisessä ohjeessa on käytetty Regian yksiväristä lankaa, joka tosiaan olis voinut tuoda palmikon paremmin esille.

Oli jännä huomata, että vaikka aloitin kerät suunnilleen samasta kohtaa, ei langan värjäys kuitenkaan ollut identtinen. Huomaa turkkoosiraita kantapään jälkeen jalkapöydässä. Sitten väri taas jatkaa kulkuaan, molemmissa samalla tavalla. Minua se ei haittaa, sillä en yleensäkin vaadi värisymmetriaa sukilta tai lapasilta.

Virhe! Ja kaiken lisäksi virhe... Toisessa sukassa palmikkosolmu on vähän kummallinen, iih. Huomasin sen niin myöhään, että virhe saa jäädä. Tässä taas todiste siitä, että "vain jumalat ovat virheettömiä". Ihan kiltisti myönnän, että olen kaukana täydellisestä.

Mutta sellainen ohje, jota teen toistekin. Hyvä vähän erilainen kantapää, ja vaikka olenkin aika huono silmukoimaan, menee kärkikin, jotenkin.

Matkalta löytyi lankaakin, mutta nytpä niitä ei voikaan postata, koska osa menee snyylle. Sanottakoon, että Antalyassa on hyvä lankakauppa, jossa oli vielä hyviä tarjouksiakin. Valikoimissa ei kuitenkaan ollut haluamiani lankoja juuri lainkaan, vaan suurin osa langoista oli sekoitelankoja - mm. akryyliä oli paljon.  Alpakkaa ei ollut yhtään, ei merinoa. Villa kuitenkin vaikutti aika hyvälaatuiselta, ja siinä riitti värejä.

Pojat olivat (toivon mukaan) tyytyväisiä kotiinpaluusta. Kapella on hyviä ja huonoja päiviä, mutta toistaiseksi unta ja näläkää on riittänyt. Tänään oli taas sellainen huonompi päivä vesioksennuksineen, mutta mitään dramaattista muutosta ei ole tapahtunut.

Aurinkoista viikonloppua! Rännit sanoo tiptip ja kevätodotus voi alkaa!