Meitä on tällä viikolla todellakin hellitty! Ensin tuli Hennan paketti ja sitten heti perään huhtikuun sny-paketti ja taas laitettiin suu makiaksi! Ja monesta syystä:

Lankana oli kaksi kerää Silo silkkivillaa, ja niin kauniina turkoosina. Pidän paljon turkoosista, se on sellainen uusi värilöytö mustaan maailmaan. Ensin sitä hypisteltiin, ja sitten tuijoteltiin ja mietittiin. Vielä keksii.

Sitten teetä (juu, ihanaa valkoista teetä!) ja vähän maustekahvia (muuta kahvia en juokaan), pääsiäisherkku ja salmiakkiherkku= maisteltiin heti, niin kuin näkyy.

Kasvonaamio, jonka tytär aikoi heti omia, pieniä somia kädet- ja vieraat-kylttejä ja sitten sellainen taikapyyhe, josta pitäisi kastelemalla tulla ihan  oikea kasvopyyhe (tuo sydän tuossa keskellä).

Kahvi juotiin tänään töiden jälkeen ja namit taisivat mennä jo eilen...Kasvonaamio odottaa rentouttavaa iltaa, samoin taikapyyhe,  ja pienet kyltit pääsevät käyttöön. Lankaa täytyy vielä tuijotella lisää (pakkoko sitä on aina jotain olla mielessä, voi sitä vaan ihailla ja katsella;)

Kiitos, armas salainen neuleystävä, ihana paketti! Pakettisi tuotti paljon iloa ja lankavalintasi meni nappiin! Nyt sitten odotellaan viimeistä pakettia ja salaisuuden paljastumista. Täytyy sanoa, että minulla ei ole aavistustakaan.

Hyvää vappua salaiselle ystävälle ja kaikille muillekin ystäville!