Vihreää! Niin kuin luonto jussina: monenmoista sävyä, aina ihmettelyn aiheena.

Olin voittanut yllättäen Naukuvat Lankakerät -blogin lohdutuspalkinnon, joka saapui juuri passelisti oikeaan aikaan juhlistamaan keskikesän juhlaa. Kiitos, Sonja!

Ihanassa paketissa oli teetä, kynttilöitä (Leo taitaa tykätä), helmiä, painettu tiskirätti, hajuvettä ja kortti. Voip olla, että tänä jussina poltetaan kynttilöitä, ja ainakin tee pääsee heti käyttöön. Se onkin uusi tuttavuus - tuoksuvia aamuja tiedossa. Tiskirätti vaihdetaan tänään käyttöön siivouspäivän myötä (kyllä, aion siivota aamupäivällä, oli jussi tai ei). Tuoksuteltukin on, ja hyväksi havaittu.

Ilahduttava paketti!

Mä koekävelen tämän.

Tästä on syytä ottaa oppia. Onpas jotenkin tutunnäköinen kissa:)

Ja Annille terveisiä! Me ollaan Anni-faneja kaikki!

****************************************************

Venyy, venyy - ainakin kotona.

Jaakko venyy hienosti, tässä mallikas kotivenytys. Haru yrittää ottaa mallia: se ei veny. Se ei halua venyä. Jaakosta on tullut komeaturkkinen tumma kissa, joka todellakin on muuttanut käytöstään Kapen kuoleman jälkeen. Siitä on tullut sylikissa ja mamman päikkärikaveri. Ja se kehrää kurnuttaa ihmisillekin, ei enää pelkästään kissoille.

Leokin venyy komeasti. Ei se minusta liian lihava ole, vaikka näyttääkin siltä kököttäessään paikoillaan.

Olen juuri sopiva. Niin kuin kaikki ovat.

Pojat taitavat tehdä vielä yhden näyttelymatkan, näin ajattelimme. Palvelusväellekin vielä yksi hauska ja rankka päivä tuttujen tapaamisen merkeissä - ja nyt ei sitten unohdeta kameraa kotiin.

Hyvää juhannusta! Ollaan kissoiksi ja ihmisiksi!