Leokin pääsi kokeilemaan uutta kissanpetiä, mutta vähän ajan kuluttua se huomasi, että taitaa olla tälle ilmalle liian kuuma - näin komealle kissalle.

Mitä katselet? Hikistä hommaa  tämä nukkuminen ja lepääminen.

Leo makaa mielellään lattialla, ja helteellä se heittäytyy selälleen nukkumaan sänkyyn. Kai se viilentää. Vaarana on, että palvelijan käpälät löytävät tiensä heti pehmeään masukkaan - mistä Leo ei kylläkään ole pahoillaan.

Mutta mökillä on ollut iltaisin viileää, ja viidakkokissa on päässyt vauhtiin. Tytär vahtii ulkoilijaa tarkkaan, mutta mihinkäs se mammankulta lähtisi? Maailma on aivan liian iso, villiintynessä pihassa on ihan tarpeeksi katseltavaa.

Kirjastosta löysin pari hyvää neulekirjaa, joista toisen aion hankkia itselleni niin pian kuin mahdollista.

Pitsit puikoille - huikea kirja. Kirjassa oli paljon sellaisia ohjeita, joita tekisi mieli kokeilla: huiveja, hienot pitsikämmekkäät, pitsipipo... Suosittelen katsomaan kirjastosta, onko tällainen kirja hankittu.

Pidin kyllä Punokset puikoille -kirjastakin, mutta tämä, tämä!

Viereinen Ekotekoja oli ihan ok, mutta ei herättänyt samanlaisia selailuhimoja.

Oma työni, Minttumaari-huivi, valmistuu vähitellen. Olen varannut siihen kaksi kerää Ticoticoa ja aion tehdäkin ison huivin. Pari vuotta sitten tein siskolleni huivin samalla mallilla, ja se on toiminut hyvin.