Sytöilyä? Sytoilua? Nyt on kyllä vokaalisoinnut ihan sekaisin!

Mutta jotenkin viime postauksen jälkeen tuntui, että pitäisi kuitenkin kantaa vähän enemmän kortta yhteiseen kekoon. Kävin läpi kasan sytomyssyohjeita, ja aloitin helpoista. Ja kun en ollut mielestäni virkannut pitkään aikaan, niin Minttu-pipon tekaisin. Ilmeisesti moni muukin on tehnyt Minttu-pipoja...

Ihan kiva malli, mutta tulee vähän 80-luku mieleen.

Lanka on Novitan Puro Batik ja koko on ehkä S. Kukka on kiinni pipossa hakaneulalle, joten jos siitä ei tykkää, niin sen saa irti.

Sitten löysin vuosi sitten tekemäni pipon, jota en ole pitänyt, joten sekin saa lähteä.

Tämä on virkattu kiinteillä ketjusilmukoilla jostain värikkäästä ja ohuesta sukkalangasta. Itse asiassa tämä pipo on mielestäni päässä mukavamman näköisen kuin Minttu-pipo.

Mietin, millaisista pipoista itse tykkäisin. Tytär oli sitä mieltä, että molemmat tekemäni pipot ovat kauheita, sellaisia "syöpäpipoja". "Pitääkö sitä korostaa jotenkin?!" hän ihmetteli. Niin, hän kuulemma pitäisi Bad hair day -pipoa tai muuta roikkuvaa mallia. Kevyesti roikkuvat mallit voisivat olla hyvinkin kauniita.

Ullassa oli loistava malli, jota vielä kokeilen: Virtauksia. Se on upea. 

Sitten taas katselin lankoja ja mietin, mitä sitä taas alkais. Vanhat Veiskaveikka- jämävyyhdit huusivat, että muistatko sää niitä Annikaisen tossuja. Muistinhan minä, niitä tuli muutamat tehtyä.

Pinkkiä ja raidallista, ja just meni jetsulleen samalla lailla, vaikka olen tosi laiska laskemaan värien toistumista. Tein kolmella langalla, joista yksi oli pinkki ja kaksi raidallista.

Kyllä on niin hauska ja helppo ohje! Illassa saa jo paljon aikaan.

Nämä lähtevät ehkä Helsinkiin, jos saan selville  opiskelutoverini kengännumeron. Tai sitten mummolle. Tai sitten jollekin muulle, jolla on jalka numero 39 - 40.

*******************************************************

Mitä Jaakko tekee?

Jaakko piiloutuu collagehousun lahkeeseen.

Mitä Leo tekee?

Leo the Fat boy opettelee aukaisemaan jääkaappia. Ei ihan vielä onnistu. 

On ne outoja (Haru hyppii yhä niskaan), mutta onneksi eivät sentään sytyttele valoja, niin kuin eräässä muussa taloudessa...