Lisää neuleita Pitsit puikolle -kirjasta! Nämä ovat juuri sellaisia sopivia yhden, kahden kerän töitä. Ja noita keriähän riittää...

Tein koon S, koska lanka oli vähän paksumpaa kuin ohjeen lanka. Huomasin samalla, että valitsemani lanka olisi voinut olla vähän kierteisempää ja ehkä kiiltävämpääkin, mutta toisaalta tämä väri on yksi lemppareistani ja lämpimää. Lankana työssäni on Austermannin Alpaca Silk (80% alpakkaa, 20 % silkkiä!), joten kyllä näillä kelpaa pyöräillä aamuisin töihin.

Vähän pörröisen näköistä tosin. Siis lanka, ei Leo:)

Ja Jaakkokin saa silityksiä. Jaakon silmien väri on hyvin lähellä langan väriä.

Tänään alkoi sitten Sukkasato 2011, eli sukkaa alkaa pukkaa.

***************************************************

Leosta on yritetty ottaa kuvia Osikatti-lehteen, kissaherra kun valmistui viime kesänä Premiooriksi. Vaatekomerosta löytyi jokin aikoja sitten ostettu verhokangas ja sitten kuvaamaan.

Ei ole helppoa, ei. Lisää valoa tarvitaan ainakin. Eikä tuo kolliainen silti halunnut olla paikoillaan. Oli raksuja, mutta Leosta kangas oli jotenkin epäilyttävä. Kissoilla tuppaa olemaan välillä kiire jonnekin, ihan sama minne, mutta pois.

Harutsin kanssa on ollut myös vaikeaa, lähinnä minulla. Haru on pienestä alkaen hyppinyt jalkoihin, ja nyt isompana kollina hyppyvoimaa riittää korkeampiinkin hyppyihin. On viikkoja, jolloin en uskalla kääntää sille selkääni, sillä olkapääni eivät halua enää yhtään lisää naarmuja.

Se hyppää lattialta olkapään tasolle! Tarraa kiinni ja kehrää hullunlailla.

Näen sen ilmeestä, milloin se roikaisee (ei, ei se ole tämä ilme) ja yritän olla nopeampi ja ottaa sen kiinni. Joskus se hyppää pehmein tassuin ilman kynsiä ja tipahtaa takaisin lattialle, joskus se käyttää kynsiä ja jää roikkumaan vaatteisiin ja ihoon.

Auts!

Varmaan jotenkin olen myös palkinnut sen näistä hypyistä, koska on kuitenkin aina hellyttävää, kun se kehrää ja on niin innoissaan. Mutta enää se ei pääse kanssani hampaanpesulle enkä päästä sitä taakseni, jos kumarrun tekemään tai nostamaan jotain.

On se hitsi ihan höpökissa! Mutta silti tartteis tehdä jotain.