Sataa vettä ja tuulee ja tuivertaa. Tulisi jo talvi ja pakkaset.

Sitä odotellessa muutamia valmistuneita pikkuneuleita.

Falling Water -huivi on ollut to do -listalla jo jonkin aikaa, Silverillä kun sen näin. Turkoosi silkkivilla ihan selvästi odotti, että ymmärrän, mihin sitä tarvitaan. Lanka on tullut minulle sny-vaihdossa ja on todella ihanainen.

Lankaa meni kaksi kerää. Kuva on vähän ylivalottunut, kiitos salamalle, mutta oikea väri tule hyvin esille. On turkoosia, on. Tämä huivi kietaistaan kaulaan kunnon pakkasilla.

Kaunis kuvio. Otin vain muutaman toiston, jotta saan huiviin pituutta. Tätä voisi kokeilla ohuemmasta langasta ja leveämpänä. Kuviokin on helppo oppia ulkoa.

Sitten taas Nutkinit, jee! Nämä lähtivät jo postiin ja toivottavasti ovat käyttäjänsä näköiset ja käyttäjälleen mieleen.

Tykkään väristä ja näitäkin oli hauska tehdä. Nutkin on ihan suosikki malleissa, koska ne on helppo tehdä telkkarin edessä ja ne istuvat hyvin jalkaan.

Sitten vielä yksi viikon vanha juttu, jonka unohdin jo melkein. Luin miekin Hesarista niistä joulupallomiehistä (nythän on ihan kirjakin saatavilla) ja piti kokeilla, miten sellainen joulupallo oikein neulotaan. Otin Ravelrysta kissamotiiveja ja vähän suunnittelin.

Hauskoja! Kirjoneulekäsialani on vähän löysähköä välillä, mutta kyllä siitä pallo tuli. Näitä pitää tehdä lisää! Ajattelin värkätä muutaman joululahjaksi ja sitten jos intoa piisaa, Kainuun kissanystävien hyväksi joulumyyjäisiin.

Mitään uutta en ole viikkoon aloittanut. En ole jaksanut, viitsinyt, kehannut, kerennyt. Joskus on näitä viikkoja.

Ehkä se on tämä pimeys. Kiipeilypuustakaan ei saa kunnon kuvia, kun aurinko ei vaan esittäydy. Tässä kuitenkin meidän Tarzan ja pehmoinen oci-maha (machokolli).

Sitten vähän koppeillaan Harun kanssa. Hauska seurata kolleja, kun joku niistä piiloutuu. Älyn hauska leikki varmaan!

Jakkovakko ja Harutsiini ovat pari kertaa nukkuneet ympyräpussissa.

Se on pian joulukuu. Tervetuloa vain, joulu, tuo mukanasi lumikin!