Kun on kiire, niin on kiire. Vaikka tietää (pitäisi jo tietää), että kiireellä ei synny kuin... niin.

Ei se nyt ihan niin pilalla ole, mutta ei vastaa mielikuvaa, joka tekijällä oli. Ja mielikuvat ovat tärkeitä.

Lanka on Schachenmayerin Ronja, tuo samainen lanka, jonka ostin Karnaluksista (villaa, akryylia, alpakkaa). Taisinpa ostaa vielä aika paljon. Puikot 5,5 ja ohje, tota noin, ylhäältä alas saumattomana, Lady Februarya mukaillen.

Äkkiäkös tuon pistelee, kun on kiire päällä ja hirvee hinku nähdä valmista. Mutta olisi pitänyt olla jokin malli. Nyt olisin halunnut siihen palmikoita, tai jotain edes. Neiti haukkuu tätä aamutakiksi, minkä ehdottomasti kiellän!

Vyönkin siihen tein, mutta ehkä keskelle pitäisi tehdä jokin värikäs (neulottu) nappi.

Ja kylläpäs tuo vihreä hyppää esille.Tarkoitus oli tehdä töihin lämmin villis, ja vihreä näytti kerällä kivalta, kun mulla on vihreä Naturalistat. Mutta vihreää oli aika paljon siellä kerällä...yllärilanka.

Ja valmiina jo noin pörröinen - johtuu alpasta, jota oli 12 %:ia.

Eihän se ehkä salonkikelpoinen ole, mutta eilen illalla, kun vähän tuntui, että vilu hiipii luihin ja ytimiin, niin olipas mukava kietoutua  pehmeään loimeen. Ehkä se kuvastaa sitä piilohippiä, joka minussa asuu:) Love and Peace, everyone!

Kissoille ei ole (vielä) tehty villatakkeja, ja nyt onkin se aika, kun kissat vain makaavat uunin edessä. Uusin kissat kerällä -kuva, yksi punainen paronipaholainen tosin siitä puuttuu.

Kyllä on Harulla ja Leolla pehmeä alusta. Jaakolla ei ole taaskaan viiksiä. Alusta on syönyt ne pois.

Hyvää marraskuuta kaikille!

Ai niin, Harun kasvattajalle Sailalla on jotain aivan upeaa... Minkä valitsisit? Tahtoo ne kaikki!