Nyt alkaa olla sukkahimo tyydytetty. Jonkin verran on uusia sukkia syntynyt, tietenkin jokin malli jäi taas tekemättä, mutta alkaa riittää jo.

Violetista sukkalangasta, joka jäi Double fun -sukista, tein vielä Paraphernaliat - vähän muunneltuna tosin, kun en oikein hallitse silmukointia haluamallani tavalla.

Puikot 2,5 ja resorissa 68 silmukkaa. Ohje löytyy linkistä ja Käsillään-blogista. On se vaan niin hieno tuo palmikkoraita!

Toisetkin sukat on tehty, mutta kun ne ovat vielä hyllyssä eikä postissa niiiin.....

Eilen innostuin ompelemaan ihan pikkuisen. Karnaluksista  ostetut 3,40 euron kukkarosangat kutsuivat. Ostin samanlaisen siskolleni, joka olikin saanut oman kukkaronsa tehtyä. Minulla ei onnistunut ihan niin hyvin, mutta kyllä tuo penaalista menee.

Kissankarvoissa jo.

Kangas on vanhaa Finlaysonia (se verho, josta on tehty jo hame)  ja vuori vanhaa lakanaa. Sankojen kiinnittäminen oli sitten tappelu sinänsä. Ompelin vuorin ja päällyskankaan aluksi harsimalla yhteen, sitten tungin sankojen loven täyteen liimaa (ihan Pirkan yleisliimaa käytin) ja sitten sen kamalin juttu, eli kangas piti työntää sankojen väliin.

No, jotenkin se meni, mutta ei ihan siistiä tullut minulla. Lopuksi puristin  pihdeillä, jotta kangas varmasti jää ja pysyy kolossaan. Jonkin verran tuli lommoja ja naarmuja - ei ihan ole tämä kukkaro lahjaksi, mutta käyttöpenaaliksi kylläkin. Sangat ovat kyllä aika kalliita Suomessa, huomasin.

On ollut niin hämärää, että oli pakko tuoda kynttelikkö keittiöön. En laita joulua kovin paljon, mutta kynttilät ja valot kuuluvat pimeää ehdottomasti - ja nyt on kyllä niin pimeää.

Leo kyttää jääkaappia, jos se vaikka aukeaisi.

Aamiaisseura. Haru tarkkana, ettei sen kaurapuuroannos vain unohdu.