20 astetta miinusta, mutta ei tuule. Ja jos on kylmä, niin paistaapahan ainakin aurinko. Kumman otat? Vähemmän pakkasta ja enemmän tuulta ja loskaa -  vai kuulasta kylmyyttä?

Kaunista on ainakin ollut. Taitaisin valita kylmyyden.

Tein minäkin sen, Liftarin. Ohje löytyy Ravelrysta. Tässä käytin kokonaisen kerän Novitan Ticoticoa. En muista enää, mitä varten olin sen ostanut, mutta aika veikeä siitä tuli. Tosin se on vähän karhea.

Tassu on pöydän tassu, mutta juu, kun kuvataan, niin aina on jokin oikea karvakuonokin liikkeellä.

Kuvio muodostuu hassusti sivuittain. Tämän neulominen oli helppoa ja vähän tylsääkin. Erilainen lanka olisi voinut olla hauskempi.

Lunta! Piti kaivaa omenapuita vähän esille, ennen kuin jänöt ehtivät. Lunta on marjapensaiden rimoihin saakka.

Nyt omenapuut on verkotettu, mutta yksi ehti! Perskutirallaa!

Jänöjussi kalusi rungon ympäriinsä. Päätimme kuitenkin jättää puun kasvamaan katkaisun jälkeen, sillä edelliset (heh, niitäkin on) lähtivät kasvuun ihan hyvin. Tosin tiedetään, että nämä pohjoiset lajit on vartettuja, joten ei mitään tietoa, millaisia omenoita joskus ehkä tulee. Jos tulee.

Iso vana lumessa on ihmisen tekemä, pienempää ihmettelimme. Kauris ei olisi noin kevyt, mutta kissaksi jälkijono on liian harva ja askelten välit isot.

Kylmyydessä orkedea aloitti taas kukinnan. Se on ollut koko talven kuistilla, vähän unohdettuna niin kuin aina, ja kukkavanaa pukkaa. Taustalla näkyy toinenkin kukkavana. Tykkäävätkö ne oikeasti näin viileästä?

Hyvä tässä on köllötellä. Tänään ollaan nukuttu ihan koko päivä uunin edessä, kun palvelijat laittoivat jo aamulla uuniin tulen.

Mamma sitä paitsi lupasi, että kesällä verkotetaan parveke. Mekin päästään sitten katselemaan pääskysiä ja nuuhkimaan mopopoikien pärinöitä. Ei se vielä tiedä, mikä olisi paras vaihtoehto. Ehdotuksia?

Ei me kyllä sinne nyt mennä, kun se on noin jäinen!