Ilmat ovat kyllä suosineet hiihtolomalaisia, vaikka ei nyt sitten minnekään päästykään. Kissoille oli mummola varattu, mutta Harun lääkearsenaalin vuoksi matka peruuntui. Vaikka se syö osan lääkkeistä vaikka ruoan mukana, oli kuitenkin astmapiipunkin vuoksi parasta muuttaa suunnitelmia.

Vähän kuitenkin neuloin.

Ensin soft merinosta lipallinen pipo, jonka ohje on Modasta.

Tämä pipo ei kutita, vaikka vähän minua häiritsee tuo sisäänpäin tehty käänne. Hyvä ulkoilupipo silti.

Sitten urheilijaneiti halusi (!) säärystimet ja valitsi itse langan. Nyt sain tehdä jopa palmikoitakin. Perusmukava homma, ja säärystimet ovat käytössä, mikä on tärkeintä.
 
Jotain muutakin on tehty, mutta siitä myöhemmin.

Joka kodin tuholaiset -palstan puolelle sitten:

Leo! Mitä sä olet tehnyt? Mitä mamma nyt sanoo!!


 
Se on nojatuoli.Tuoli on vanha, mutta mukava. Pidän vanhoista huonekaluista ja tämä pitäisi korjata pian. Minulla vain ei ole taitoa tai aikaa, mutta suunnitelmissa on tehdä tälle ja parille muulle jotain ensi syksynä. Mennä vaikka sellaiselle kurssille, jossa neuvotaan.smileyNyt olen tyytynyt vain tekemään erilaisia huppuja, mutta eivät ne näköjään tuholaisia pysäytä.

Onkos se jo rikki? Hitsin hyvä on ollut tähän raapaista ja venytellä selkäänsä... Näin....Rikki se on. Mamma ei kyllä tykkää. Pitäiskö siirtyä kiipeilypuuhun?Luolaklaanista kommentoitiin edellistä postausta ja haluan jakaa kissan astma -linkin jokaiselle, joka epäilee, että oman kissan yskiminen ei ole ihan normaalia. Kiitos tuosta linkistä Luolaklaanille! Siellä on paljon hyödyllistä tietoa. Harun kanssa vielä opetellaan, mutta yskinyt se ei ole enää ollenkaan.