Harun kanssa on taas ollut huolia. Lääkitys puri hetken, mutta kun se lopetettiin, jatkui oksentelu.  Siis lääkärille taas.

Ensin diagnostisoitiin krooninen haimatulehdus, mutta yllättäen spesifimpi verikoe osoitti, että kyse ei ole haimasta (jee!) Mutta mistä sitten? Suolisto, giardia, ohutsuolentulehdus... ainoa varma on, että kortisoni auttaa. Siispä taas kortisonikuurille, joka on kyllä pitänyt oksentelun ihan kokonaan aisoissa. Giardiaan en usko, koska muut kissat voivat hyvin eikä Harulla ole esim. ripulia yhtään. Varmaan suolistotulehdusta ja/tai allergiaa jollekin ruoka-aineelle. Trikozolia ja Axiluriakin on syöty aimo annokset.

Jos tämä ei nyt mene ohi, niin sittenpä matkaamme Ouluun tarkempiin tutkimuksiin.


Haru ja harupussi mahan alla <3


Kortisonia vähenevin annoksia ja siirtyminen kokonaan, niin ihan kokonaan, eläinlääkärin Intestinal moderate calories -ruokaan. Haru näyttää, mikä on sen päiväannos: vajaa puoli kuppia. Olisittepa nähneet sen ilmeen, kun se aamulla ymmärsi, että se saa vain nappuloita. Ootko ihan tosissas?? Mitä Leo syö??

Annan kuitenkin sen nuolla rahkapurkkini jämät (rahka + pakastemarjat= nam!) Harulle ei siis kuitenkaan marjoja tarjoilla. Voisi se ehkä niitä syödäkin, ahne kun on.


Ruokaa, ruokaa, ruokaa, se on Haruliinin päähänpinttymä. Kortisoni ei helpota asiaa yhtään.

Messuilla hankin kaksi kerää norjalaista Nordlys-lankaa. Ajattelin tehdä huivin, mutta en sitä koskaan aikaan saanut. Sitten mietin aika isoa pontsoa, mutta ei lanka siihen riittänyt - kaitalepontsoon riitti.Pinta on yksinkertaista reikäneulosta ja tein siis kaksi kaitaletta, jotka yhdistin. Lankaa jäi sen verran, että taidan vielä virkata pääaukon reunat. Tämä oli helppo neule huolen täyttämälle mielelle.Väriä tässä ainakin; tykkään erilaisista liloista ja tummanpunaisista.

Eihän meillä kissat istu pöydällä, ei!


Mahdotonta niitä on pöydältä pois pitää, mutta ruokailuaikoina niillä ei kuitenkaan ole pöytäoikeutta.

Ai, että pois pöydältä?! Miksi?No siksi, kun pääsiäinen tekee tulojaan!

Oikein hyvää palmusunnuntain odotusta kaikille! Niitä pikku virpojia (ja värikkäitä oksia, mutta ei kerrota vielä kolleille) on pian taas ovella!