Neuleinto ei ole vielä palannut. Sen verran sain kuitenkin aikaiseksi, että tuhosin yhden  TeeTeen kerän Sneakereihin. Talven olen pärjännyt villasukilla, mutta nyt ne alkavat olla liian kuumat - niin kuin nämäkin.Kärjestä aloitetut, taisi olla 50 silmukkaa jalkaterässä ja lyhyt varsi. Tomaattikantapää. Ja juu, opin samalla kasialoituksen!

Talven kyllä pärjäsi pelkästään villasukilla, mutta sellainen huomio tuli tehtyä, että villasukat todellakin kuluvat, kun niitä käyttää tosissaan. Ensi talveksi on jo uupelo sukista. Tai sitten pitää opetalla parsimaan kunnolla.Värejä ja raitoja en koskaan viitsi katsoa kovin tarkkaan. Kivat töppöset kuitenkin kesän vähän viileämpiin päiviin.

Sitten meille on tullut kaksikin tunnustusta tai sanottaisiinko utelua tässä tapauksessa ;) Kivoja ovat molemmat! Ensimmäinen tuli Tassun viemää -blogista:
tunnustus.jpegSäännöt:
1. Nimeä 15 bloggaajaa
2. Kerro heille tunnustuksestasi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi

Samantapaiseen olen joskus vastannutkin, mutta kokeillaan..hmm...

1. Ensimmäisen oman kissani nimi oli Ringo (Beatlesin mukaan). Hain sen kouluikäisenä lähistöltä vähän salaa, se oli hyvin pieni silloin (kauhistellen ajattelen, että ei kyllä ollut vielä luovutusiässä!) Ringon kohtaloksi koitui sen tapa käydä pissillä lasten hiekkalaatikolla; se vietiin tuttavien luokse maalle, jonne se hävisi. Nyyh!

2. Olen salmiakki-ihminen. Kaikessa muodossa, kiitos! Tällä hetkellä kaapissa on siipan tuomia salmiakkilakuja.

3. Minusta piti tulla pienenä kirjastonhoitaja. Ei tullut, ei, jotain sinnepäin kuitenkin. Kirjastot ovat kuitenkin sydäntä lähellä.
Haluaisin kuitenkin ehtiä lukemaan enemmän.

4. Mielummin kierrätettyä ja tuunattua tai itsetehtyä kuin merkistä maksettua. Ei näkyviä merkkejä vaatteisiini, kiitos. Eikä haittaa, jos ei olekaan muotia, jos siitä pidän.

5. Kyllä se siitä.  Lempilausahdukseni. Vakaasti uskon, että asiat yleensä selviävät, ongelmat ratkaistaan.

6. Yksi haave on toteutumassa loppukesästä tai syksyllä, ehkä...

7. Pelaan sulkapalloa hyvässä seurassa kerran viikossa. Tätä on jatkunut pari vuotta eikä tätä nykyä loppua näy. Sulkapallo on tosi mukavaa ja hikistä hommaa, suosittelen!

Täytyy vielä miettiä, laitanko tämän eteenpäin ja kenelle. Jokainen voi sen kuitenkin mukaansa ottaa, jos siltä tuntuu:)
Kissamaista menoa voisi tähän ehkä vastata?Karrkki tässä poseeraa. Viikolla meinasi käydä hassusti, kun olkapäilla matkustava kissa päätti hypätä lattialle ja törmäsi alastulomatkallaan keittiön kaapiston kahvoihin. Aijai! Hetken mietimme, pitääkö lähteä kuvattavaksi, mutta onneksi askel on jo tasaantunut ja juoksukin alkaa maistua. Tästä lähtien pidetään hännästä tiukasti kiinni, ainakin niin kauan, kun pää kisselillä kasvaa ymmärtämään, että aina ei voi hypätä. Eikä olkapäiltä mielellään yhtään.

Sitten oli Hennalta hauska kysely.

1. Mikä on paras nukkumapaikka?
Uunin päällä pellillä (Leo), Harun korissa (Jaakko ja Karrkki) ja kaikki nukkuvat yön jaloissani.

2. Oletko ikinä tavannut koiria? Tai muita outoja eläinlajeja?
Karrkin kotona Sailan luona oli Iso Kaunis Koira Moska, mutta Leo ja Jaakko eivät vielä ole tavanneet koiria. Leo on nähnyt mökillä siilin. Tipuja on tsiikailtu ikkunasta.

3. Miten ihminen herätetään?
Kolistelemalla sälekaihtimia tai raapimalla viereisen kaapin ovea tai heiluttamalla vaihtokehystaulua  - ja voidaan tukistaa hiuksistakin (Leo...), Jaakolla ei yleensä ole kiire aamulla ja Karrkki kävelee päällä tai haluaa peiton alle - leikkimään varpailla, yöpuvulla tms.

4. Entäs miten ihmiseltä saa parhaiten huomiota, jos ei se tottele?
Maukuu kovasti ja katsoo silmiin tai juoksee edellä keittiöön (Leo), puraisee esim. polvesta tai nilkasta (Jaakko) tai hyppää nilkkaan, polveen, reiteen, juoksee jaloissa, kiipeää olkapäille (Karrkki).

5. Tuleeko ulkoiltua?
Valjaissa. Zooplussan verkot parvekkeelle saapuivat jo, mutta vielä on mietinnässä ja kiireiltä kesken, miten ne sinne laitettaisiin. Karrkki ei ehkä ole vielä ulkoillut?

6. Mistä sopisi rapsutella?
Kaikkialta, silloin kun sopii (Leo), pään alueelta ja korvien takaa erityisesti (Jaakko) ja silitystä, kiitos (Karrkki).

7. Mihin kohtaan EI saa koskea (tai tulee käpälästä)?
Ei tule käpälästä keneltäkään. Saa koskea mihin vain, mutta Jaakko ja Karkki eivät ole toistaiseksi paljastaneet masuaan rapsutettavaksi.

8. Minne mennään piiloon jos alkaa pelottaa?
Sohvan alle (Leo), yläkertaan (Jaakko) ja Karrkista ei vielä tiedä. Ainakin se osaa komeasti pörhistellä.

9. Miksi mennään piiloon?
"Täällä on varmasti neljäs kissa!" (Leo), yllättävä ääni tai kissojen yhteentörmäys, joskus jokin ihan outo juttu (mökillä menivät kaikki piiloon, kun mikro laitettiin päälle, ihan paniikissa kaikki).

10. Millä tavalla saa parhaat rallit? Hiirten kanssa, kaveria härnäämällä, pallon avulla vai miten?
Parhaat rallit syntyvät, kun kaikki juoksevat kaikkien kanssa, alakertaa ristiinrastiin ja lasiesineet telkkarin vierestä kaataen. Joskus on mukava ravata yläkerrassa huoneiden poikki.

11. Mikä on rakkain aarteesi?
Huopapallo (Leo), piippurassi (Jaakko) ja rampa ankka (Karrkki). Näitä ne hakevat, ja vain näitä, kukin vain omaansa.

Nyt mietitään uusia kysymyksiä ja kenelle ne luovutetaan. Leon kuva on sitten (tietenkin!) sellainen hassu kuva... ei se sentään ihan noin pyöreä ole....:)