Kesä. Kesäkuu. Vettä sataa rankkoina kuuroina. Ihan tavallistahan tämä on, vaikka viimeiset lämpimät kesäkuut ovatkin mielestä unohduttaneet ihan yleiset koleat jaksot.

Neulomisinto ei olekaan palannut, joten en voi esitellä mitään uutta. Olen uurastanut tämän kanssa:Hitaasti, hitaasti pelkkää oikeaa ja Ticoticoa, sillä syntymässä on Liftari. Se on kiva malli ja sen oppii helposti ulkoa. En tiedä miksi, mutta neulominen ei oikein suju. Olen yrittänyt löytää inspistä langoista, mutta kun ei.

Se on vielä kesken.

Mennyt viikko on ollut raskas kaikin puolin. Mieli askartelee ihan toisenlaisten asioiden kanssa. Sellaisten isojen asioiden.Lidlin orkidea äityi kukkimaan uudestaan. Se on ostettu joko viime tai edellisenä vuonna pääsiäisenä, siksi tuo ruukku on kuin lohjennut munankuori.

Miten nuo ruusut saadaan sinisiksi? Kun leikkasin varresta palan pois, oli sinistä varressakin. Imevätkö ne jotenkin tuon värin? Hileet ainakin liimaa ihminen.Pian kuitenkin on se lämmin kesä ja perhoset leikkivät kuumalla seinällä. Viime vuosina on ollut runsaasti amiraaleja. Sellainen lenteli ihan keväälläkin, ja yhden löysin ulkovarastosta. Ehkä se oli talvehtinut siellä.Tämä on kuitenkin paperista.

Viileä sää ja lämmitetty uuni ovat saaneet kissatkin unisiksi. Leo nukkuu lempipaikallaan tuolilla, kun taas orientit kietoutuvat toisiinsa joko Harun korissa tai isossa korissa.
Näin nukutaan hyvin! Satakoon ulkona vaikka kissoja (!) ja koiria!Karrkin hortonomi-intoa on yritetty kahlita koristekivillä. Ainakaan se ei enää pääse kaivelemaan multia. Tämä voi ehkä tepsiä.. Karrkilla on kyllä sellainen syyllinen ilme, kun sen ehättää kukkaruukusta. Kyllä se tietää tekevänsä väärin.Mitäs kummaa on tässä kuvassa? Huomaako kukaan?Jaakolla on viiksentyngät! Karrkin tulo on muuttanut sen verran poikien laumaa, että Jaakko ei enää anna Leon purra viiksiään pois. Kyllä ne vielä läheisiä ovat, mutta pieni rako on tullut rakkauteen. Toisaalta Leo on saanut Karrkista juoksukumppanin. Näillä kissoille menee hyvin yhteen. Karrkki on pikku peto, jolle aikuiset antavat paljon anteeksi.

Mutta kesä tulee vielä kaikille. Aurinko paistaa, ruoho kasvaa ja pääskyset kirskuvat.Elämä on ihmeellistä.