Kiitos Ampiine kysymästä, Leo voi olosuhteisiin nähden ihan hyvin. Alkuillasta se istui sohvan (jonne se mahtuu juuri ja juuri sivuttain menemällä) ja sängyn alla ja valitteli vähäsen. Kun se oli enemmän selvinnyt tokkurasta, se sai mahtiraivarin huomatessaan hännässään jotain outoa: haavalapun suojaksi oli eläinlääkäri kääräissyt violetin joustositeen. Murinaa ja urinaa ja siteet nurkkaan! Kauluria en ole edes kokeillut, sillä näyttää siltä, että Leo ei juuri nuole pientä ell:n tekemää viiltoa. Häntäänsä se pitää vähän mutkalla ja viuhtoo sitä vihaisesti välillä, taitaa parkaa sattua. Putsailen haavaan betadinella, mutta voihan olla, että kauluriin vielä palaillaan. Olen muutaman kerran yrittänyt laittaa sidettä takaisin, mutta en osaa, siitä ei tule mitään. Se irtoaa aika nopeasti Leon ryntäillessä edestakaisin - laastariinko tässä pitää siirtyä?

Muuten on se ruvennut juttelemaan meille enemmän. Oceissa ilmeisesti osa juttelee ja osa ei, mutta meidän Leo on yleensä ollut aika hiljainen. Nyt se istuu portailla ja valittaa, kun sille juttelee. Yöllä se yllätti minut tulemalla keskellä yötä sänkyyn ja pyrkimällä peiton alle. Meidän iso kolli! Kainalossani nukkuu yleensä Kape, mutta viime yönä kaikki jäivät alkuyöstä olohuoneeseen. Leo EI KOSKAAN nuku minun kainalossani, se nukkuu korkeintaan jaloissa ja tuhlaa hellyyttä vain tyttärelleni. Nyt se nukkui koko yön kainalossa ja pääni vierellä ja puski pari kertaa leukaani. Voih pientä!

Aamulla tehtiin mikrossa seitiä, ja maistuihan se. Sitten lääkkeet perään (ruiskulla oli ikävä antaa kipulääkettä, tabletti meni jo paremmin) ja sormet varpaat ristiin, että ei tule ulos. No ei tullut, mutta taitaa olla parasta hankkia vielä maitohappobakteereja, siivosin hiekkalaatikon nimittäin. Mutta maitohappobakteeritkin on niin ikävää vihreää jauhetta, että eivät kissat sitä mielellään syö edes herkkujen seassa.

Nyt Leo nukkuu Jaakon kanssa. Jaakko yritti aamulla leikkiä roikkumalla kaulassa, mutta ei. Ei Leo jaksa. Isosta kollista on tullut aika pieni.