Lisää valmistuneita:

Villimarjatar-huivi huivi valmistui Hjertegarnin Alpaca Silk -langasta, kasteltiin, pingotettiin, kuivattiin ja pakattiin lahjaksi. Malli oli mukava (kannattaa käydä linkin Viiniä ja villasukkia -blogissa, siellä on muitakin ohjeita pdf-ohjeina - kiitos, Mielitty!), ohje selkeä ja lanka tähän tarkoitukseen oikein oivallinen. Pituutta tälle tuli...mmmm?..olisiko ollut lähempänä 170 cm?

Ja sitten tänään oli ihan pakko lähteä lankaostoksille, kun huomasin, että TeeTeen alennuskortti (30 %!) oli vahingossa mennä vanhaksi! Kissanviikset! Ohessa osa saaliista, osa on piilossa, jottei vaan SNY eksyisi tänne ja homma paljastuisi...

Noroa en ole ostanut viime kesän jälkeen. Siitä tehty huivi meni lahjaksi, joten ajattelin tällä kertaa, ehkä, tehdä jonkin kivan huivin itselleni. Malabrigon ohut ihanuus on niiiiiin pehmeä. Se vain kipusi mukaan, en tiedä miksi. Ianett, lila, oli tarkoitettu tyttären ohuempaan pipoon, mutta väri ei kuulemma olekaan hyvä. Ei haittaa. Jotenkin näyttää siltä, että uusi värini on violetti/lila . Kirjava OnLine karkkiväri= sukat tms. Wash and Filz on tarkoitettu lapasiin, mutta en tiedä, huovutanko vai en. Ja sitten Rowanin  Tweed - no,  lankakokemukseni ovat niin rajallisia, että tätäkään en ole koskaan neulonut. Sitten pitää hakea lisää, jos langasta innostuu.

Ja lankojahan ei pitänyt ostaa, mutta 30%:a!

**************************************************************************************************************************

Virpojia kävi tänä vuonna suhteellisen vähän, mutta tarpeeksi, jotta täpliäisten mielenrauha meni. Voi sitä ininää ja uikutusta! Arvata voikin, että koreat oksat eivät ole pöydällä koristeena.

Pääsevät tapläveikotkin sitten etsimään pääsiäismunia (päästäismunia?) . Näille kahdelle voisi kyllä piilottaa huovutettuja palloja. Kummasti ovat taas viime aikoina kaikki pallot löytyneet yöaikaan. Mutta Leo on näyttänyt myös älykkyytensä: kun palvelusväki ei koko ajan jaksa heittää huopapalloa haettavaksi, se on alkanut leikkiä portaissa. Kun itse hakee pallon ja antaa sille yläkerrassa vauhtia, niin pallo tippuu portaita alas ja sen voi myös itse hakea. Ja tiputtaa, ja hakea, ja tiputtaa,  ja hakea  jne. jne. jne. Paljon parempi leikki kuin laserkynä!

*************************************************************************************************************

Kuistillakin tapahtuu:

Orkidea on toipunut talvesta ja päätti kukkia  kolmannen kerran. Vihreät ummut vain kasvavat. Ja lunta on ikkunan ulkopuolella paljon, ihan liian paljon. Lumen sulamista ja orkidean kukkimista odotetaan taas malttamattomana.

Jotain muutakin odotetaan. Hän saapuu maanantaina.