Seikkailin Ravelryssä ja löysin hauskat kämmekkäät. Näiden suunnittelija on Denise L. Lotter ja nimi Humanity.

Minulla oli käyttämättä viime sny-kierrokselta Kleine Maschenin lähettämää paksua ja pehmeää merinovillalankaa. Ajattelin ystävääni ja pehmeitä kämmekkäitä.  Ihan oikea lanka ehkä juuri oikeaan neuleeseen.

Lanka on Wolle Rödelin Soft-Merino, puikkosuositus 4 - 5. Näihin kämmekkäisiin lankaa meni vajaa kaksi kerään (niin, sopivaa vaakaa ei ole vieläkään hankittu..:) Yhdessä kerässä oli 50 grammaa/ 100 metriä.

Palmikko on hauskan venkoileva. Näiden varsissa on pituutta riittävästi.

 Palmikko nousee esille aika hyvin, vaikka lanka on pehmeää.

Muuten neulos oli ribbiä. Peukalokin oli helppo tehdä ihan ohjeen mukaan. Puikkoina oli Ponyn 15-senttiset 3.75, jotka olivat sopivat käsialalleni. Luulin aluksi, että nämä Ponyt jäisivät käyttämättä, mutta yllättäen ne olivat juuri sopivat tähän. Ostin ne Tallinnasta, ja ilmeisesti ahneuksissani en huomannut puikkojen pituutta; kun noita 20-senttisiä on normaalit. Näillä mennään tästä eteenpäin muissakin lapas-, sukka- ja kämmekäsneuleissa!

Hauska malli, suosittelen! Kämmekkäät matkustivat jo ystävän luokse.

*********************************************

Kukas tässä ja missä?

Leo on muuttunut. Aiemmin se ei ole juuri syliin tullut, mutta nyt se katselee iltaisin, mihin nojatuoliin asetun ja sopiiko syliin. Se asettuu kerälle, ja kohta on napa ylöspäin: Silitä! Kuopsuta! Rapsuta!

Ja minähän rapsutan, kun noin ison kollin saan viereeni. Vihdoinkin.

Neuleet ei juuri haittaa..

Tässä on valmistumassa Annis-huivi, jonka ohjeen Viivastolla-blogin Agatha on suomentanut. Se on jo valmis ja toinenkin jo tekeillä, mutta siitä sitten vähän myöhemmin.