Kiitos, kiitos, kiitos!

Kaksi tunnustusta on jäänyt odottelemaan sopivaa aikaa ja inspistä.

Kiitoksia Sonja ja Villasukka!

Tällaiset säännöt tulivat mukana:

1) Jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle

2) Kerro 3 asiaa, joita rakastat

3) Näytä rakastamasi kuva ja kerro siitä.

Tämä ei olekaan ihan helppo. Tähänhän voi vastata, että perhe ja silleen, mutta jos ei mennäkään ihan sitä rataa. Taidanpa yhdistää tämän tuohon toiseen, se sallittakoon?

Tämä taas seitsemälle eteenpäin ja seitsemän asiaa. Nooh:

1. Voin helposti nukahtaa vaikka nojatuoliin, ja nukunkin mielelläni pienet ettoset aina, kun se vain on mahdollista. Vaikka 15 minuuttia, jos tarve vaatii. Parasta unoset ovat tietty silloin, kun karvakeriä tulee kainaloon. Kape tai Haru tulee aina. Unta on saatu riittävästi, kun syvältä on hätkähdetty hereille (ja poskella on kuolapisara...;) Rakastan.

2. Jos tekisin toisen blogin, sen aihe olisi lukeminen ja kirjat. Yritän seurata uusia kotimaisia kirjailijoita. Jyrki Vainosen tuotantoa seuraan aika tarkkaankin, ennen sain aina Pirjo Hassista joululahjaksi. Mutta lukemisessani on kausia, vaikka kuulunkin erääseen lukupiiriin.

3. Salmiakki on paheeni. En osaa kieltäytyä siitä koskaan, jos sitä tarjotaan. Harmi kyllä. Rakastan.

4. Työni on sen verran sosiaalista, että viihdyn oikein hyvin kotona. Ihan rauhassa jurnottaen - en ole yksityisessä elämässäni kovin sosiaalinen.

5. Olen harrastanut taijia ja joogaa. Molemmat on tällä erää tauolla, mutta taiji-sarja palautetaan aina säännöllisin väliajoin mieleen.

6. Mehtä, ihan kaenuulainen mehtä, on suosikkipaikkani. Ei aina tarvitse olla mitään erityistä syytä lähteä mehtään. Rakastan.

7. Hurahdin Beatlesiin murrosiässä, vaikka se ei ollut silloin muotia. Lähetin fanikirjeitä Lennonille, joka oli suurin suosikkini, kaikista ja kaikesta. Taisinpa saada vastauksenkin! Niin, tästähän on aikaa...huoh.

Kuva oli vaikea, mutta valitsin mökkikuvista talvisen maiseman.

Mökin ranta on kivinen, vesi on laskussa, ensimmäiset kylmät lopettavat mökkeilyn. On vaan niin hiljaista, raskasta, pimeää. Haikeaa mutta ei surullista.

Tästä oman versionsa voivat tehdä, jos vain suinkin haluavat, vaikkapa seuraavat

Kivikunta, kasvikunta, eläinkunta

Kerrostalon eläintarha

Karvakuonoja ja käsitöitä

Napit puuttuu

Frieden valtakunta

Kleine Maschen

 Katjuksa                        ja liittää vaikka molemmat tunnustukset blogeihinsa! Ihania blogeja ovat kaikki!